Εισαγγελέας: Ένοχος ο Παπακωνσταντίνου για τη λίστα Λαγκάρντ

Εισαγγελέας: Ένοχος ο Παπακωνσταντίνου για τη λίστα Λαγκάρντ Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
1


Την ενοχή του Γιώργου Παπακωνσταντίνου για τα αδικήματα της νόθευσης δημοσίου εγγράφου και απιστίας πρότεινε η εισαγγελέας στη δίκη για τη λίστα Λαγκάρντ στο Ειδικό Δικαστήριο. Η εισαγγελέας κρίνει πως ο πρώην Υπουργός είναι ο μόνος που είχε συμφέρον και κίνητρο να αλλοιωθεί η λίστα προκειμένου να μην υποστούν φορολογικό έλεγχο οι συγγενείς του. 

"Ενας τέτοιος άνθρωπος με τέτοιο βαρύ βιογραφικό θα έπρεπε να είναι ειλικρινής και να συναισθάνεται αυτό που έκανε." αναφέρει στο σκεπτικό της η εισαγγελέας η οποία σημειώνει πως ο Υπουργός παρέβη τα καθήκοντα του και θα πρέπει να κηρυχθεί ένοχος και για τα δυο αδικήματα"

"Η Δικαιοσύνη δεν εξοντώνει, αλλά προσπαθεί στους ανθρώπους που συναισθάνονται αυτά που έκαναν να δείχνει μεγαλοσύνη. Δυστυχώς στην συγκεκριμένη περίπτωση φάνηκε ότι ο κατηγορούμενος δεν σεβάστηκε ούτε την αρχή της αντικειμενικότητας ή αμεροληψίας", πρόσθεσε η Ξένη Δημητρίου στην εισαγγελική πρόταση.

"Προτείνω να κηρυχθεί ένοχος και για τα δυο εγκλήματα και ευελπιστώ ότι κάποια στιγμή ότι θα είμαστε περήφανοι για τη χώρα και τη διοίκησή μας και πως θα πρέπει να βγει προς τα έξω μια καλύτερη εικόνα." πρόσθεσε ολοκληρώνοντας η εισαγγελέας. 

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυρανάκης: Αξιολογούμε όλους τους εργαζόμενους στα σταθμαρχεία - Εντοπίστηκαν δύο με ναρκωτικά

Πολιτική / Κυρανάκης: Αξιολογούμε όλους τους εργαζόμενους στα σταθμαρχεία - Απομακρύνθηκαν δύο με ναρκωτικά

Κατά την επαναξιολόγηση εντοπίστηκαν δύο υπάλληλοι που είχαν στην κατοχή τους ναρκωτικά και απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών
LIFO NEWSROOM
Politico: Η Ελλάδα ανακοινώνει «ριζικό» μετασχηματισμό της αμυντικής στρατηγικής ύψους 25 δισ. ευρώ

Πολιτική / Politico: Η Ελλάδα ανακοινώνει «ριζικό» μετασχηματισμό της αμυντικής στρατηγικής ύψους 25 δισ. ευρώ

Η Ελλάδα, βγαίνοντας από τη δεκαετή οικονομική κρίση, προσπαθεί να προσαρμοστεί στις εξελίξεις και να παραμείνει ανταγωνιστική έναντι της Τουρκίας, σύμφωνα με άρθρο του περιοδικού
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ας ελπίσουμε ότι κάποια στιγμή θα είμαστε περήφανοι και για τη Δικαιοσύνη της χώρας, που θα δικάζει αμερόληπτα και χωρίς πολιτικές σκοπιμότητες.