Εκλογές 2019: Επίθεση από χρυσαυγίτες έξω από το 3ο Λύκειο Πειραιά καταγγέλλει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Εκλογές 2019: Επίθεση από χρυσαυγίτες έξω από το 3ο Λύκειο Πειραιά καταγγέλλει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Facebook Twitter
0

Επίθεση χρυσαυγιτών έξω από το 3ο Λύκειο Πειραιά την Κυριακή των εκλογών καταγγέλλει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ με ανακοίνωσή της.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «H ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει την επίθεση των τραμπούκων της Χρυσής Αυγής στα μέλη και τους φίλους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ που στήριζαν την παρέμβαση του περιφερειακού σχήματος της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αττική έξω από το 3ο Λύκειο στον Πειραιά.


Η επίθεση δεν ήταν τυχαία, καθώς το πρωί οι χρυσαυγίτες που βρέθηκαν στο σχολείο είχαν "σταμπάρει" τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, έφυγαν και επέστρεψαν με συγκροτημένο Τάγμα Εφόδου 15 ατόμων για να επιτεθούν. Προσπάθησαν να επιτεθούν στα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τους υποψήφιους της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αττική και απείλησαν ότι «θα βγουν μαχαίρια», «θα περάσουν οι εκλογές και θα δείτε τι θα πάθετε», «θα σας σκοτώσουμε».


Επικεφαλής του Τάγματος Εφόδου ήταν ο γνωστός χρυσαυγίτης Γ. Δεμέστιχας, υποψήφιος της Χρυσής Αυγής για τον Δήμο Πειραιά!

Καταγγέλλουμε τη στάση της αστυνομίας. Τα αστυνομικά όργανα που έσπευσαν επί τόπου φρόντισαν να συλλάβουν τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλά και αυτούς που πήγαν να διαμαρτυρηθούν, δηλαδή την υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο με το ψηφοδέλτιο της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αττική Τίνα Μαύρου και τον επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Ανταρσία στις γειτονιές του Πειραιά» Θανάση Διαβολάκη και τους μετέφεραν στο ΑΤ Καμινίων.


Καταγγέλλουμε την επίθεση των φασιστών και την πλήρη συμπαιγνία τους με το αστυνομικό τμήματα Καμινίων.
Είναι προφανές ποιος κάνει πλάτες στους φασίστες και για ποιο λόγο αισθάνονται τόσο «άνετα» τα μέλη της ΧΑ να οργανώνουν τραμπούκικες επιθέσεις.


Η κυβέρνηση και το υπουργείο έχει την πλήρη πολιτική ευθύνη και αν δεν συλληφθούν άμεσα οι τραμπούκοι φασίστες και στην περίπτωση σύλληψης των συντρόφων μας.


Δεν τρομοκρατούμαστε, ο φασισμός τσακίζεται στο δρόμο! Στις γειτονιές του Πειραιά, στο Κερατσίνι, οι φασίστες και όσοι τους κάνουν πλάτες θα λογοδοτήσουν.


Ούτε στον Πειραιά ούτε πουθενά, τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά» καταλήγει η ανακοίνωση.


Στο πλευρό του επικεφαλής του συνδυασμού «Ανταρσία στο Λιμάνι» έσπευσε ο Νίκος Μπελαβίλας συνοδευόμενος από τη δικηγόρο και δημοτική σύμβουλο Βάνα Μελά.


«Αντί να συλληφθούν οι φονιάδες της Χρυσής Αυγής, που την Παρασκευή επιτέθηκαν και στη Ρένα Δούρου, προσήχθη ο υποψήφιος δήμαρχος Θανάσης Διαβολάκης! Είμαι δίπλα του και θα παραμείνω δίπλα του μέχρι να τελειώσει αυτή η περιπέτεια» δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά καλώντας τους Γιάννη Μώραλη και Νίκο Βλαχάκο να καταδικάσουν το γεγονός και τη δράση της ΧΑ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κωνσταντοπούλου καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά της Κανέλλη: «Μου ρίχνουν λάσπη οι επαναστάτες του καναπέ»

Πολιτική / Η Κωνσταντοπούλου καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά της Κανέλλη: «Μου ρίχνουν λάσπη οι επαναστάτες του καναπέ»

Ανακοίνωσε ότι καταθέτει μήνυση και αγωγή εναντίον της κυρίας Κανέλλη, κατηγορώντας την για συκοφαντικά ψεύδη και επίθεση με σκοπό να αποδυναμώσει την πολιτική της δράση
LIFO NEWSROOM
Εξαιρούνται οι αμυντικές δαπάνες από το Σύμφωνο Σταθερότητας -«Κρίσιμο βήμα για την ασφάλεια της ΕΕ» λέει ο Μητσοτάκης

Πολιτική / Εξαιρούνται οι αμυντικές δαπάνες από το Σύμφωνο Σταθερότητας -«Κρίσιμο βήμα για την ασφάλεια της ΕΕ» λέει ο Μητσοτάκης

«Αυτό θα επιτρέψει στα κράτη-μέλη να αυξήσουν σημαντικά τις αμυντικές τους δαπάνες, αλλά με ελεγχόμενο τρόπο και υπό όρους», ανέφερε η φον ντερ Λάιεν, προσθέτοντας ότι η Επιτροπή θα προτείνει ένα ευρύτερο πακέτο εξατομικευμένων εργαλείων, προσαρμοσμένων στις ανάγκες κάθε χώρας
LIFO NEWSROOM
Σε δημόσια διαβούλευση νομοσχέδιο για τις δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης – αποχέτευσης

Πολιτική / Σε δημόσια διαβούλευση νομοσχέδιο για τις δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης – αποχέτευσης

Στο πλαίσιο των ρυθμίσεων, προβλέπεται επιδότηση έως 70% των ληξιπρόθεσμων οφειλών των Δ.Ε.Υ.Α. προς τους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και η θέσπιση κοινού κανονιστικού πλαισίου λειτουργίας, τιμολογιακής πολιτικής και σχεδίων ασφάλειας τροφοδοσίας νερού
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: Σκοπός να έχουμε 900 λεωφορεία έως τα μέσα του 2025 και πιο συχνά δρομολόγια

Πολιτική / Μητσοτάκης: Σκοπός να έχουμε 900 λεωφορεία έως τα μέσα του 2025 και πιο συχνά δρομολόγια

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το αμαξοστάσιο των Οδικών Συγκοινωνιών ( ΟΣΥ ) στον 'Αγιο Ιωάννη Ρέντη όπου στεγάζονται καινούργια ηλεκτρικά λεωφορεία και λεωφορεία φυσικού αερίου
LIFO NEWSROOM
Αλέξης Τσίπρας: Ξεκινάει διαλέξεις και σεμινάρια στο πανεπιστήμιο Χάρβαρντ

Πολιτική / Αλέξης Τσίπρας: Ξεκινάει διαλέξεις και σεμινάρια στο πανεπιστήμιο Χάρβαρντ

«Ως πρωθυπουργός συμμετείχε και βίωσε μερικές από τις πιο καθοριστικές στιγμές στην ιστορία της Ευρώπης του 21ου αιώνα», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το κορυφαίο πανεπιστήμιο
LIFO NEWSROOM
Ο Γιάννος Παπαντωνίου διαγνώστηκε με επιθετικό καρκίνο του προστάτη

Πολιτική / «Δεν είναι μακριά η ώρα του αποχαιρετισμού» ― Ο Γιάννος Παπαντωνίου διαγνώστηκε με επιθετικό καρκίνο του προστάτη

Σύμφωνα με ανακοίνωση ο Γιάννος Παπαντωνίου «προσεβλήθη από επιθετικό καρκίνο του προστάτη, που συνδυάστηκε με σοβαρό πρόβλημα στην σπονδυλική στήλη, το οποίο τον οδήγησε σε πολύωρες διαδοχικές χειρουργικές επεμβάσεις και σε αναπηρική καρέκλα»
LIFO NEWSROOM
Κόκκινο παγκάκι: Η πρωτοβουλία ενάντια στη βία κατά των γυναικών που εγκαινιάσθηκε στην ιταλική πρεσβεία

Πολιτική / Κόκκινο παγκάκι: Η πρωτοβουλία ενάντια στη βία κατά των γυναικών που εγκαινιάσθηκε στην ιταλική πρεσβεία

Η υπουργός Οικογένειας και Κοινωνικής Συνοχής Σοφία Ζαχαράκη ανέφερε σε μήνυμά της ότι στα μέτρα μέριμνας για την υποστήριξη των θυμάτων της έμφυλης βίας περιλαμβάνονται πολλοί σταθμοί και 44 ασφαλή καταφύγια,
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για σεισμούς στη Σαντορίνη: «Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως δεν θα οδηγηθούμε στο κακό σενάριο»

Πολιτική / Μητσοτάκης για σεισμούς στη Σαντορίνη: «Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως δεν θα οδηγηθούμε στο κακό σενάριο»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην κυριακάτικη ανάρτησή του αναφέρεται στο θέμα των σεισμών στις Κυκλάδες, καθώς επίσης στην αύξηση των μισθών, αλλά και στο μεταναστευτικό
LIFO NEWSROOM