Ελβετοί εισαγγελείς έρχονται για τον Άκη

Ελβετοί εισαγγελείς έρχονται για τον Άκη Facebook Twitter
0

Ελβετοί εισαγγελείς πρόκειται να έρθουν στη χώρα μας στις αρχές Φεβρουαρίου, σύμφωνα με τα Νέα, προκειμένου να λάβουν καταθέσεις από τον Άκη Τσοχατζόπουλο, τη Βίκη Σταμάτη και το Νίκο Ζήγρα, στο πλαίσιο ερευνών που διενεργούνται στη χώρα για το μαύρο χρήμα.

Εν τω μεταξύ νέα στοιχεία με κινήσεις λογαριασμών μέσω των οποίων φέρονται να διακινήθηκαν ποσά που κατέληξαν σε μίζες για τα εξοπλιστικά προγράμματα, έχουν στα χέρια τους οι ανακριτές Γαβριήλ Μάλλης και Γιάννης Σταυρόπουλος.

Για σήμερα είναι προγραμματισμένη η απολογία του εκπροσώπου της εταιρίας ΜΙΕ Μιχάλη Ματαντού, βασικού κατηγορούμενου στην υπόθεση των υποβρυχίων.  

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η δικαιοσύνη με τις πράξεις και τις παραλείψεις της έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών» 

LiFO politics / «Η δικαιοσύνη με τις πράξεις και τις παραλείψεις της έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών» 

«Το πρόβλημα της δικαιοσύνης βρίσκεται στην ανώτατη ηγεσίας της» λέει στη Βασιλική Σιούτη ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός. Κατά την άποψή του, η βασική παθογένεια είναι ότι η ανώτατη ηγεσία της διορίζεται από τις εκάστοτε κυβερνήσεις, αφού πρώτα ορισμένοι δικαστές δώσουν τα διαπιστευτήριά τους σε αυτήν.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ