Επίθεση με μπογιές στο σπίτι του Νικόλα Γιατρομανωλάκη - ««Οι ηθικοί αυτουργοί είναι πολλ@ και γνωστ@» απάντησε

Επίθεση με μπογιές στο σπίτι του Νικόλα Γιατρομανωλάκη - Η αντίδρασή του Facebook Twitter
0

Επίθεση στο σπίτι του υφυπουργού για Θέματα Σύγχρονου Πολιτισμού, Νικόλα Γιατρομανωλάκη.

Άγνωστοι πέταξαν μπογιές στην εξώπορτα του σπιτιού του, με τον ίδιο να κάνει λόγο για «φυσικό επακόλουθο των προηγούμενων ημερών».

«Οι ηθικοί αυτουργοί είναι πολλ@ και γνωστ@. Είναι αυτ@ του "ναι μεν αλλά", είναι αυτ@ του "ηθικού πλεονεκτήματος", είναι αυτ@ που τροφοδοτούν με ψέμα την κοινή γνώμη ώστε μετά να έρθει το "κοινό περί δικαίου αίσθημα" να πετάξει ροζ μπογιές στην εξώπορτά μου, είναι αυτοί που έχουν προσπαθήσει να με συνδέσουν με ποινικές υποθέσεις χωρίς να έχω σχέση και το ξέρουν» ανέφερε ο ίδιος, αναρτώντας φωτογραφία από την πόρτα του.

«Τους γνωρίζουμε τους ηθικούς αυτουργούς, παροικούν εδώ στη μικρή μας Ιερουσαλήμ, κάποι@ σε λίγο μάλλον θα ζητήσουν και την ψήφο μας. Οι "παρεμβάσεις" με ροζ μπογιές, η υπονόμευση των ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιωμάτων από τους δήθεν υπερασπιστές τους, η διαβολή προσώπων, η διαστρέβλωση της αλήθειας, η λάσπη στον ανεμιστήρα του Twitter, το να τους διαψεύδει η πραγματικότητα και να μην ζητάνε ούτε συγγνώμη συνεχίζοντας έτσι τη διατεταγμένη υπηρεσία τους: Όλα είναι δικαιολογημένα καθότι στο μυαλό τους ο σκοπός αγιάζει τα μέσα».

Ο κ. Γιατρομανωλάκης καταλήγοντας την ανάρτηση του, γράφει: «Αναμένω λοιπόν τα επόμενα "ναι μεν αλλά", τα "καλά να πάθει", τα "επιτέλους, τώρα αναπνέουμε πιο ελεύθερα", τα "μπράβο για την παρέμβαση", αναμένω τα συχαρίκια των ηθικών αυτουργών σε αυτ@ που υλοποίησαν τις διδαχές τους, και όλα τα άλλα που θα έρθουν, μαζί με δύο τρία τσιτάτα για pinkwashing και κάποιες ακόμα προσπάθειες εμπλοκής μου σε υποθέσεις με τις οποίες δεν σχετίζομαι, γιατί προφανώς η ιστορία δεν τελειώνει με τις μπογιές, πρέπει να ακολουθήσει και η σχετική ιδεολογική-ηθικοπλαστική τεκμηρίωση. Δεν ξέρω αν με τέτοιες κινήσεις αισθάνονται ηθικά ανώτερ@, αλλά στα αλήθεια είναι ίσα και όμοια με τις φασιστικές φυλλάδες που υποτίθεται ότι όλ@ μας καταδικάζουμε».

Αντίδραση από την κυβέρνηση

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, καταδίκασε αυτή την επίθεση αλλά και άλλη μία, ανάλογη, που έλαβε χώρα στο γραφείο του Βουλευτή Χανίων της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης, Βασίλη Διγαλάκη.

«Δέχθηκαν επίθεση με μπογιές από θρασύδειλους τραμπούκους» επεσήμανε ο κ. Οικονόμου.

Επεσήμανε, δε, πως αναμένει από όλες τις «πολιτικές δυνάμεις την απόλυτη καταδίκη των επιθέσεων αυτών, αλλά και των όποιων τοξικών και χυδαίων δικαιολογιών επικαλούνται οι αυτουργοί τους».

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένοπλες Δυνάμεις: Στόχος οι 150.000 ενεργοί έφεδροι μέχρι το 2030

Πολιτική / Ένοπλες Δυνάμεις: Στόχος οι 150.000 ενεργοί έφεδροι μέχρι το 2030

Η εκπαίδευση θα βασίζεται στις σύγχρονες τεχνολογίες και τα διδάγματα πρόσφατων συγκρούσεων, περιλαμβάνοντας νέες ειδικότητες και εκπαίδευση σε σύγχρονα οπλικά συστήματα, τακτικές μάχης, χρήση drones και προσομοιωτές μάχης
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Η νομοθετική ρύθμιση που προανήγγειλε ο πρωθυπουργός επιλύει το πρόβλημα της αναγνώρισης τίτλου ειδικότητας και συνακόλουθα της εξειδίκευσης που απέκτησαν Ελληνες γιατροί σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

Πολιτική / Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

«Σας ενημερώνω ότι μετά από έρευνα αποδεικνύεται, ότι δεν προερχόταν από 36 ώρες εφημερία, όπως ψευδώς και κατά κόρον γράφτηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

Πολιτική / Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

«Η σκέψη μας στρέφεται στο ανά τον κόσμο ποίμνιο του Βατικανού. Ιδιαίτερα, μάλιστα, στην ελληνική κοινότητα των Καθολικών» υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM