Φλαμπουράρης για την «εξορία» στην Τρόικα: Έ, καλοκαίρι είναι, δεν θα κάνει μπάνια;

Φλαμπουράρης για την «εξορία» στην Τρόικα: Έ, καλοκαίρι είναι, δεν θα κάνει μπάνια; Facebook Twitter
SOOC
1

Με τη φράση «ε, καλοκαίρι είναι…Δεν θα κάνει μπάνια;» απάντησε ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης στην ερώτηση το πρωί στον Σκάι, «γιατί στείλατε την Δρακουλέσκου (σ.σ. Βελκουλέσκου του ΔΝΤ) να κάνει τα ραντεβού της με την κυβέρνηση σε ξενοδοχείο 45 λεπτά μακριά από την Αθήνα, όπως ανέφεραν δημοσιεύματα.

«Είναι ευμενής μεταχείριση να μπορείς να πάς σε ένα μέρος που είναι resort και να μπορείς να κάνει τα μπάνια σου», πρόσθεσε ο υπουργός ενώ σε ερώτηση για το αν η Τρόικα θα περάσει την πόρτα υπουργείου δεν το απέκλεισε, λέγοντας «δεν θα πατήσει σε υπουργείο αν δεν πρέπει, αν η συμφωνία είναι ότι πρέπει να βλέπει και το υπουργείο είμαστε αναγκασμένοι να το κάνουμε».

Το ζήτημα για το πού θα γίνονται οι συναντήσεις και σε ποιο επίπεδο αναμένεται να ξεκαθαρίσει το Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Die Zeit, η κυβέρνηση πρότεινε στους εμπειρογνώμονες των τεχνικών κλιμακίων να μείνουν σε ξενοδοχείο εκτός Αθηνών, σε απόσταση 45 λεπτών από το κέντρο. Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα, η ελληνική πλευρά επικαλέστηκε λόγους ασφαλείας.



1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η δικαιοσύνη με τις πράξεις και τις παραλείψεις της έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών» 

LiFO politics / «Η δικαιοσύνη με τις πράξεις και τις παραλείψεις της έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών» 

«Το πρόβλημα της δικαιοσύνης βρίσκεται στην ανώτατη ηγεσίας της» λέει στη Βασιλική Σιούτη ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός. Κατά την άποψή του, η βασική παθογένεια είναι ότι η ανώτατη ηγεσία της διορίζεται από τις εκάστοτε κυβερνήσεις, αφού πρώτα ορισμένοι δικαστές δώσουν τα διαπιστευτήριά τους σε αυτήν.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Υπεγράφη η σύμβαση για την αποκατάσταση διατηρητέου κτηρίου που θα στεγάσει το Ίδρυμα της Βουλής

Πολιτική / Υπεγράφη η σύμβαση για την αποκατάσταση διατηρητέου κτηρίου που θα στεγάσει το Ίδρυμα της Βουλής

Το διώροφο υπερυψωμένο αρχοντικό επί της οδού Φιλελλήνων έχει μακρά ιστορική διαδρομή, αφού κατά το παρελθόν υπήρξε ιδιοκτησία των οικογενειών Κριεζή, Σούτσου, Μαυροκορδάτου και Θεοφίλη
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια