Η ΝΔ ζητά αποπομπή της Μυρσίνης Λοΐζου από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Η ΝΔ ζητά αποπομπή της Μυρσίνης Λοΐζου από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
1

Την αποπομπή της Μυρσίνης Λοΐζου από τα ευρωψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, ζητά η Νέα Δημοκρατία, αντιδρώντας στα δημοσιεύματα που θέλουν την κόρη του γνωστού μουσικοσυνθέτη, να εισέπραττε επί 69 μήνες τη σύνταξη της νεκρής της μητέρας. 

Στην ανακοίνωσή της, η Πειραιώς εγκαλεί την Κουμουνδούρου, τονίζοντας πως «είναι αδύνατον» ο ΣΥΡΙΖΑ να μην γνώριζε για την καταδίκη της Μυρσίνης Λοΐζου. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των εφημερίδων «Φιλελεύθερος» και «Πρώτο Θέμα» υπάρχει καταδικαστική απόφαση για την υποψήφια ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ,

«Η αποκάλυψη ότι η κυρία Μυρσίνη Λοΐζου επί 5,5 χρόνια "ξέχασε" να δηλώσει το θάνατο της μητέρας της για να εισπράττει παράνομα τη σύνταξή της είναι πραγματικά ασύλληπτη. Και είναι αδύνατον ο ΣΥΡΙΖΑ να μην γνώριζε ότι έχει καταδικασθεί σε δύο χρόνια φυλάκιση από τη Δικαιοσύνη», υπογραμμίζει η αναπληρώτρια εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, Σοφία Ζαχαράκη. 

«Ο κ. Τσίπρας οφείλει σήμερα κιόλας να αποπέμψει την κ. Λοΐζου από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ», καταλήγει η κα Ζαχαράκη. 

Το «Πρώτο Θέμα» επικαλείται απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών με ημερομηνία 28 Φεβρουαρίου 2017. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, μέχρι σήμερα, η κυρία Λοΐζου δεν έχει επιστρέψει τα χρήματα και χρωστά, μαζί με τις προσαυξήσεις, περίπου 94.000 ευρώ. 

Από την πλευρά της, η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» υποστηρίζει ότι στις 25 Ιανουαρίου 2019 το Α' Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών είχε αναβάλει τη σχετική δίκη της Μυρσίνης Λοΐζου, επειδή δεν είχε κληθεί νομίμως η κατηγορούμενη και η νέα δικάσιμος ορίστηκε για τις 14 Μαΐου, δώδεκα ημέρες πριν από τη διεξαγωγή των ευρωεκλογών.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένοπλες Δυνάμεις: Στόχος οι 150.000 ενεργοί έφεδροι μέχρι το 2030

Πολιτική / Ένοπλες Δυνάμεις: Στόχος οι 150.000 ενεργοί έφεδροι μέχρι το 2030

Η εκπαίδευση θα βασίζεται στις σύγχρονες τεχνολογίες και τα διδάγματα πρόσφατων συγκρούσεων, περιλαμβάνοντας νέες ειδικότητες και εκπαίδευση σε σύγχρονα οπλικά συστήματα, τακτικές μάχης, χρήση drones και προσομοιωτές μάχης
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Η νομοθετική ρύθμιση που προανήγγειλε ο πρωθυπουργός επιλύει το πρόβλημα της αναγνώρισης τίτλου ειδικότητας και συνακόλουθα της εξειδίκευσης που απέκτησαν Ελληνες γιατροί σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

Πολιτική / Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

«Σας ενημερώνω ότι μετά από έρευνα αποδεικνύεται, ότι δεν προερχόταν από 36 ώρες εφημερία, όπως ψευδώς και κατά κόρον γράφτηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

Πολιτική / Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

«Η σκέψη μας στρέφεται στο ανά τον κόσμο ποίμνιο του Βατικανού. Ιδιαίτερα, μάλιστα, στην ελληνική κοινότητα των Καθολικών» υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια