Λινού: Δεν παραιτούμαι από βουλευτής, δεν θα παραδώσω την έδρα

Λινού: Δεν παραιτούμαι από βουλευτής, δεν θα παραδώσω την έδρα Facebook Twitter
Αθηνά Λινού/ Φωτ. Αρχείου: SOOCa
0

Η Αθηνά Λινού, βουλευτής του Βόρειου τομέα της Αθήνας, απάντησε στις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί από τη θέση της στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ούτε να παραδώσει την έδρα της, την οποία της εμπιστεύθηκαν περισσότεροι από 25.000 ψηφοφόροι.

Η κυρία Λινού ανέφερε ότι δεν σκοπεύει να αποδεχθεί κατηγορίες για αδιαφάνεια σχετικά με το ινστιτούτο Prolepsis, τονίζοντας ότι οι 459 σελίδες στοιχείων που διαθέτει αποδεικνύουν την άψογη διαχείριση του ινστιτούτου. Μάλιστα, εξέφρασε την απορία της για το πότε πρόλαβε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να εξετάσει όλα τα στοιχεία πριν προχωρήσει στις δηλώσεις του.

Επιπλέον, κατηγόρησε τον Στέφανο Κασσελάκη ότι συντάσσεται με τις κακόβουλες κατηγορίες του Παύλου Πολάκη εναντίον της και ότι ενεργεί ως αυτόκλητος δικαστής.

Στη δήλωσή της, η Αθηνά Λινού ανέφερε συγκεκριμένα:

«Κύριε Κασσελάκη, μου ζητήσατε σήμερα, μέσω του Διευθυντή του γραφείου σας, κ. Καπνισάκη, να παραιτηθώ από τη θέση μου ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, επικαλούμενος υποτιθέμενη έλλειψη διαφάνειας στο έργο μου, κάνοντας μάλιστα ήδη σχετικές δημόσιες δηλώσεις. Με αυτό τον τρόπο, μου ζητάτε να αποδεχθώ μια ανύπαρκτη ενοχή. Αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Με τη στάση σας, δείχνετε ότι συντάσσεστε με τις κακόβουλες συκοφαντίες του κ. Πολάκη, ενεργώντας ως αυτόκλητος δικαστής. Επιπλέον, είναι απορίας άξιο το πώς καταφέρατε να μελετήσετε τις 459 σελίδες που αποδεικνύουν την άψογη διαχείριση της Prolepsis προτού διατυπώσετε το αίτημά σας. Σας ενημερώνω, λοιπόν, ότι δεν πρόκειται να παραιτηθώ ούτε να παραδώσω την έδρα μου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο».

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντόρα Μπακογιάννη: Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν από τα συλλαλητήρια

Πολιτική / Ντόρα Μπακογιάννη: Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν από τα συλλαλητήρια

Η κυβέρνηση θα πέσει εάν χάσει την εμπιστοσύνη της Βουλής, δήλωσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας - Δεν έχω δει τον Κυριάκο τόσο κατεστραμμένο όσο ήταν όταν γύρισε από τα Τέμπη, είπε ως αδελφή του πρωθυπουργού
LIFO NEWSROOM
Εθνική Πινακοθήκη: «Κρατούμαστε παρανόμως» λέει ο συνήγορος του βουλευτή που βανδάλισε εκθέματα

Πολιτική / Εθνική Πινακοθήκη: «Κρατούμαστε παρανόμως» λέει ο συνήγορος του βουλευτή που βανδάλισε εκθέματα

«Δεν υπάρχει δυνατότητα περιορισμού της κίνησης και της προσωπικής ελευθερίας ενός βουλευτή, παρά μόνο εάν έχει προηγηθεί άδεια της Βουλής, η οποία εν προκειμένω δεν υπάρχει» δήλωσε ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Βαθιώτης
LIFO NEWSROOM
Νίκος Παπαδόπουλος: Ποιος είναι ο βουλευτής της Νίκης που κατέστρεψε εκθέματα της Εθνικής Πινακοθήκης

Πολιτική / Νίκος Παπαδόπουλος: Ποιος είναι ο βουλευτής της Νίκης που κατέστρεψε εκθέματα της Εθνικής Πινακοθήκης

Ο Παπαδόπουλος είχε ήδη επιχειρήσει να παρέμβει θεσμικά, καταθέτοντας ερώτηση στη Βουλή και αποστέλλοντας επιστολή στη διοίκηση της Πινακοθήκης, ζητώντας την απόσυρση των έργων της έκθεσης «Η Σαγήνη Του Αλλόκοτου»
LIFO NEWSROOM