Μητσοτάκης από Ωραιόκαστρο: Να συμπιέσουμε κόμματα και κομματίδια στα δεξιά της ΝΔ

Μητσοτάκης από το Ωραιόκαστρο: Να συμπιέσουμε κόμματα και κομματίδια στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας Facebook Twitter
Φωτ.:Eurokinissi
0

Σε πολίτες του Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης μίλησε το πρωί του Σαββάτου ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης στέλνοντας το μήνυμα ότι «μπορούμε να αυξήσουμε κι άλλο τα ποσοστά μας».

Συγκεκριμένα ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως «Στη Β' εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης, που αποτελούσε και αποτελεί παραδοσιακά ένα ισχυρό κάστρο της Νέας Δημοκρατίας, θέλω να βάλουμε ένα στοίχημα, ότι μπορούμε να αυξήσουμε κι άλλο τα ποσοστά μας και μπορούμε να συμπιέσουμε κόμματα και κομματίδια, τα οποία ξαφνικά βγήκαν στον αφρό, χωρίς να λένε απολύτως τίποτα, επικαλούμενα μόνο το συναίσθημα».

Αναφερόμενος στα νέα κόμματα «στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας», όπως είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επισήμανε ότι «δεν διέφυγε της προσοχής μου το γεγονός ότι συγκέντρωσαν αρκετά υψηλά ποσοστά» και συμπλήρωσε πως «θέλω με την ευκαιρία αυτή να απευθυνθώ σε όλους τους συμπολίτες μας, οι οποίοι πιστεύουν ότι υπάρχουν κόμματα, ειδικά μικρά κόμματα, ανύπαρκτα κόμματα, τα οποία δεν τα γνωρίζουμε, τα οποία μπορούν να εκφράσουν αυτά αυθεντικά το θρησκευτικό συναίσθημα» και συνέχισε λέγοντας «η πίστη δεν φυλακίζεται στα όρια κάποιων μικρών κομμάτων».

Μητσοτάκης: Σημαντικό το στοίχημα στις εκλογές της 25ης Ιουνίου

Ως προς τις εκλογές της 25ης Ιουνίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι «το στοίχημα της κάλπης είναι τόσο σημαντικό, αν θα συνεχίσουμε σε αυτή την πορεία σταθερότητας και προκοπής ή εάν θα γυρίσουμε πίσω».

Ακολούθως αναφέρθηκε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως «Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σε μία ομιλία την οποία έκανε χθες, είπε κάτι με το οποίο συμφωνώ. Είπε "ψηφίζουμε για τις ζωές μας". Ναι, ψηφίζουμε για τις ζωές μας, ψηφίζουμε για τις ζωές αυτών των νέων παιδιών που όταν θα βγουν από ένα καλό δημόσιο πανεπιστήμιο θέλουν να έχουν μία δουλειά της προκοπής. Για να πάρουν ποιοτικές γνώσεις σε πανεπιστήμια, στα οποία θα έχουμε βιβλιοθήκες και όχι χώρους κατάληψης και βίας, όπως συνέβαινε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης εδώ και δεκαετίες».

Μητσοτάκης: Η αύξηση μισθών μπορεί να έρθει μόνο μέσα από την ανάπτυξη

Αμέσως μετά ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε πως «Ψηφίζουμε για τις ζωές μας. Και ψηφίζουμε για καλύτερες δουλειές και καλύτερους μισθούς και η απάντηση είναι ότι η αύξηση των μισθών μπορεί να έρθει μόνο μέσα από την ανάπτυξη και μέσα από τις ιδιωτικές επενδύσεις. Και αυτές τις ιδιωτικές επενδύσεις μόνο μία κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας μπορεί να φέρει. Ψηφίζουμε για τις ζωές μας. Ψηφίζουμε και για ποιοτική δημόσια υγεία και για ένα Εθνικό Σύστημα Υγείας το οποίο θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Θα αναμορφωθεί, όπως έχουμε δεσμευτεί και θα μπορεί να παρέχει σε όλους τους πολίτες ποιοτικές φροντίδας υγείας, ασχέτως με το αν βρίσκονται σε μεγάλες πόλεις ή στην ελληνική περιφέρεια».

«Πάμε τώρα να ολοκληρώσουμε αυτό που ξεκινήσαμε στην κάλπη της 21ης Μαΐου. Πάμε να τελειώσουμε τη δουλειά», είπε κλείνοντας ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυρανάκης: Αξιολογούμε όλους τους εργαζόμενους στα σταθμαρχεία - Εντοπίστηκαν δύο με ναρκωτικά

Πολιτική / Κυρανάκης: Αξιολογούμε όλους τους εργαζόμενους στα σταθμαρχεία - Απομακρύνθηκαν δύο με ναρκωτικά

Κατά την επαναξιολόγηση εντοπίστηκαν δύο υπάλληλοι που είχαν στην κατοχή τους ναρκωτικά και απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών
LIFO NEWSROOM
Politico: Η Ελλάδα ανακοινώνει «ριζικό» μετασχηματισμό της αμυντικής στρατηγικής ύψους 25 δισ. ευρώ

Πολιτική / Politico: Η Ελλάδα ανακοινώνει «ριζικό» μετασχηματισμό της αμυντικής στρατηγικής ύψους 25 δισ. ευρώ

Η Ελλάδα, βγαίνοντας από τη δεκαετή οικονομική κρίση, προσπαθεί να προσαρμοστεί στις εξελίξεις και να παραμείνει ανταγωνιστική έναντι της Τουρκίας, σύμφωνα με άρθρο του περιοδικού
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Νετανιάχου Μητσοτάκη: Τι είπαν για διμερή συνεργασία και ειρήνη στην Ανατολική Μεσόγει

Πολιτική / Συνάντηση Νετανιάχου Μητσοτάκη: Τι είπαν για διμερή συνεργασία και ειρήνη στην Ανατολική Μεσόγει

Αντάλλαξαν απόψεις για τις περιφερειακές εξελίξεις, με έμφαση στην Ανατολική Μεσόγειο, καθώς και για τις προκλήσεις στη Συρία, στον Λίβανο και στην Ερυθρά Θάλασσα, αναφέρει το Γραφείο του Έλληνα πρωθυπουργού
LIFO NEWSROOM