«Να προσέξει ο λαός ποιους θα στείλει στη Βουλή»

«Να προσέξει ο λαός ποιους θα στείλει στη Βουλή» Facebook Twitter
0

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ μίλησε για «εκβιαστικά διλήμματα» που τίθενται από όσους έχουν «στερέψει» από επιχειρήματα, αναφερόμενος στο προεκλογικό κλίμα.

Ο κ. Καρατζαφέρης έκανε έκκληση στους πολίτες να προσέξουν ποιους θα στείλουν στη Βουλή, εάν θέλουν, όπως είπε, να υπάρχει την επόμενη μέρα συνεννόηση και σοβαρή αντιμετώπιση των πολιτικών θεμάτων που έχουν ανακύψει.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ πραγματοποίησε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Ε.Κ.Α.Μ και της Υ.Α.Τ στο Γουδή, όπου και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το προσωπικό, κατά την άσκηση των καθηκόντων του.

Ο ίδιος δεσμεύτηκε να προωθήσει άμεσα τα θέματα των αστυνομικών στη νέα πολιτική ηγεσία του αρμόδιου υπουργείου και επανέλαβε τη στήριξή του στα «δίκαια αιτήματά» τους. «Η Ελληνική Αστυνομία είναι το ενεργό κύτταρο της Δημοκρατίας. Φανταστείτε έστω και μία στιγμή, να μην υπήρχε η Αστυνομία. Θα είχαμε την διάλυση και την ισοπέδωση των πάντων», ανέφερε σε δηλώσεις του μετά την επίσκεψη.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βουλή – Ανδρουλάκης: Περίμενα σήμερα έναν πρωθυπουργό που θα ζητούσε συγγνώμη για τα ψέματα

Πολιτική / Βουλή – Ανδρουλάκης: Περίμενα σήμερα έναν πρωθυπουργό που θα ζητούσε συγγνώμη για τα ψέματα

«Να σκύψει το κεφάλι μπροστά στην κραυγή της κοινωνίας για ένα επιτέλους αποτελεσματικό και σύγχρονο κράτος, που ο ίδιος απέτυχε παταγωδώς να προσφέρει» τόνισε στην ομιλία του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
LIFO NEWSROOM
Βουλή, Live - Μητσοτάκης: Προσπαθούν να κάνουν τα Τέμπη σημείο διχασμού

Πολιτική / Βουλή, Live - Μητσοτάκης: Προσπαθούν να κάνουν τα Τέμπη σημείο διχασμού

Οι διαδηλωτές στην πλειονότητά τους είχαν το αντίθετο αίτημα από το να πέσει η κυβέρνηση, ζήτησαν να ανέβει η Ελλάδα ψηλότερα - Ζούμε ένα κοινό πένθος που ορισμένοι κύκλοι επιχειρούν να μεταμορφώσουν σε σημείο διχασμού, είπε ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM