Ο Κώστας Ζαχαριάδης και επίσημα υποψήφιος για τον δήμο Αθηναίων με τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Κώστας Ζαχαριάδης και επίσημα υποψήφιος για τον δήμο Αθηναίων με τον ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Η «μονομαχία» ανάμεσα στον Κώστα Ζαχαριάδη και τον Νίκο Φίλη, ανέδειξε τον πρώτο ως υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο της Αθήνας στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

Ο Κώστας Ζαχαριάδης με 17 ψήφους υπέρ, έναντι 15 κατά και 7 λευκά, είναι εκείνος που παίρνει το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ για να διεκδικήσει τον Δήμο Αθηναίων στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο Κώστας Ζαχαριάδης «επικράτησε» του Νίκου Φίλη για δύο ψήφους στην αναμέτρηση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και η «Ανοιχτή Πόλη» μπαίνουν στην αυτοδιοικητική μάχη με υποψήφιο δήμαρχο ένα πρόσωπο από τη νέα γενιά στελεχών μεν, πολύπειρο δε, σχολιάζουν κύκλοι της Κουμουνδούρου.

Νωρίτερα εκτός εκλογικής κούρσας για τον δήμο Αθηναίων τέθηκαν ο Κώστας Τσουκαλάς και η Όλγα Μπαλαούρα ενώ ούτε ο μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς κατάφερε να κερδίσει και έμεινε εκτός καθώς η πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ απέρριψε την πρόταση στήριξής του στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023 . Καταψηφίστηκε με 25 κατά, 14 υπέρ και 1 λευκό.

 

.

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Στο Παρίσι για τη σύνοδο των ηγετών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ουκρανία

Πολιτική / Μητσοτάκης: Στο Παρίσι για τη σύνοδο των ηγετών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ουκρανία

Στη Σύνοδο θα μετάσχει η πλειονότητα των ηγετών της Ε.Ε., η ηγεσία των ευρωπαϊκών θεσμών και ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, ενώ έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν και χώρες εκτός Ε.Ε.
LIFO NEWSROOM
Εθνικιστικές κορώνες Πλεύρη για το σύνθημα στην παρέλαση: Τι να φωνάζουν, «περνά, περνά η μέλισσα;» και «μικρό μου πόνι»;

Πολιτική / Εθνικιστικές κορώνες Πλεύρη για το σύνθημα στην παρέλαση: Τι να φωνάζουν, «περνά, περνά η μέλισσα;» και «μικρό μου πόνι»;

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δικαιολόγησε απολύτως τα συνθήματα που ακούστηκαν στην παρέλαση και για τα οποία έκανε παρέμβαση η Τουρκία
LIFO NEWSROOM