Παπαχριστόπουλος (ΑΝΕΛ): Είμαι θύμα δημοσιογραφικού bullying

Παπαχριστόπουλος (ΑΝΕΛ): Είμαι θύμα δημοσιογραφικού bullying Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
2

Μιλώντας στη Βουλή και σχολιάζοντας τις αντιδράσεις που σημειώθηκαν κατά τη χθεσινή παραδοχή του πως η κυβέρνηση ήταν που διέρρευσε τη συνομιλία Τόμσεν-Βελκουλέσκου, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα δημοσιογραφικού bullying.

«Δέχτηκα απίστευτη επίθεση χθες. Έχω βρεθεί μεσοπέλαγα για να σπάσουμε εμπάργκο, έχω βρεθεί στο Ιράκ όταν βομβάρδιζαν θεοί και δαίμονες, στην Αϊτή πολλές φορές με κίνδυνο, έχω περάσει από φωτιά και σίδερο. Δεν είχα ποτέ σχέση με τους μηχανισμούς ούτε τους τρόφιμους των θαλάμων. Ήμουν εργαζόμενος στα νοσοκομεία, τη λέξη ιδιωτικό ιατρείο δεν την ήξερα και αισθάνομαι άνετα με τον εαυτό μου. Δεν έχω αυτοκίνητο, αστυνομικούς κι έχω μάθει να ζω σε αυτό το στυλ», τόνισε ο κ. Παπαχριστόπουλος κατά την έναρξη της τοποθέτησής του.

«Δεν φοβήθηκα στη ζωή μου ούτε τώρα φοβάμαι άλλα κάποιοι βλέπουν καταδότες και αποστάτες και διακαώς τους ψάχνουν. Έχω πει αν ένας βουλευτής διαφωνήσει με κόμμα του παραδίδει την έδρα του και μετά εκφράζει τη διαφωνία του. Θέλω να πω ότι είναι ξεκάθαρο για μένα και η έδρα μου είναι στο γραφείο του κόμματος», συνέχισε και πρόσθεσε:  «Έφαγα απίστευτο bullying χθες και προσπαθούσα να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας, καταδότης και αποστάτης».

«Έχω πει πολλές φορές πως καλά έκανε η κυβέρνηση και σήκωσε το θέμα για να μάθουν ο Ολάντ ο Ρέντσι κι άλλοι που μας συμπαθούν να μάθουν τι γίνεται εκεί μέσα – είπα καλά έκανε κι έφερε στη φόρα τη συνομιλία για να κάψει το θέμα – υπάρχουν και τα πρακτικά και θεωρήθηκε ότι είπα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υπέκλεψε. Λυπάμαι που έτσι λειτουργεί το κύκλωμα», σχολίασε αναφορικά με τα της διαρροής.

«Βρέθηκα να δίνω εξηγήσεις γιατί αυτό που δεν κατάλαβε ο υπουργός και οι 30 παρόντες βουλευτές το κατάλαβαν κάποιοι άλλοι. Είναι ο ίδιος τρόπος που τα πολυμέσα βγάλανε Παππά και Σπίρτζη να πουλάνε εκδουλεύσεις. Ένα απίστευτο και χυδαίο bullying. Έφτασαν να λένε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θέλει επιστροφή στη δραχμή», είπε και έδωσε συγχαρητήρια στην συγκυβέρνηση για το «ήθος και την εντιμότητά της».

«Πάντως, μπράβο στην κυβέρνηση που αντέχει ακόμα με τέτοια πίεση και θεωρώ τιμή μου που βάζω ένα λιθαράκι στο ήθος και την εντιμότητα αυτής της κυβέρνηση για να φύγουν κάτι Ψυχάρηδες, Βγενόπουλοι και Χριστοφοράκοι».

O κ. Παπαχριστόπουλος κατέληξε λέγοντας «είναι λυπηρό να βλέπω τα κόμματα της αντιπολίτευσης να ζητάνε με απίστευτη επιπολαιότητα εκλογές. Μόνο παραγραφή κακουργημάτων για υπόδικους θα σήμαινε η προσφυγή σε εκλογές».

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένοπλες Δυνάμεις: Στόχος οι 150.000 ενεργοί έφεδροι μέχρι το 2030

Πολιτική / Ένοπλες Δυνάμεις: Στόχος οι 150.000 ενεργοί έφεδροι μέχρι το 2030

Η εκπαίδευση θα βασίζεται στις σύγχρονες τεχνολογίες και τα διδάγματα πρόσφατων συγκρούσεων, περιλαμβάνοντας νέες ειδικότητες και εκπαίδευση σε σύγχρονα οπλικά συστήματα, τακτικές μάχης, χρήση drones και προσομοιωτές μάχης
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Η νομοθετική ρύθμιση που προανήγγειλε ο πρωθυπουργός επιλύει το πρόβλημα της αναγνώρισης τίτλου ειδικότητας και συνακόλουθα της εξειδίκευσης που απέκτησαν Ελληνες γιατροί σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

Πολιτική / Ο Άδωνις Γεωργιάδης διαψεύδει ΟΕΝΓΕ και σύζυγο της γιατρού: «Δεν προερχόταν από 36ωρη εφημερία»

«Σας ενημερώνω ότι μετά από έρευνα αποδεικνύεται, ότι δεν προερχόταν από 36 ώρες εφημερία, όπως ψευδώς και κατά κόρον γράφτηκε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

Πολιτική / Μητσοτάκης για Πάπα Φραγκίσκο: Μακάρι η παρακαταθήκη της αγάπης που αφήνει να βρει την καλύτερη συνέχεια

«Η σκέψη μας στρέφεται στο ανά τον κόσμο ποίμνιο του Βατικανού. Ιδιαίτερα, μάλιστα, στην ελληνική κοινότητα των Καθολικών» υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός
LIFO NEWSROOM