Πέτσας: Την ερχόμενη εβδομάδα οι αποφάσεις για την αύξηση της στρατιωτικής θητείας

Πέτσας: Την ερχόμενη εβδομάδα οι αποφάσεις για την αύξηση της στρατιωτικής θητείας Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να κλειδώσουν οι αποφάσεις για την αύξηση της στρατιωτικής θητείας, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα.

Όπως δήλωσε στο CNN ο κ. Πέτσας, δεν τίθεται θέμα για στράτευση στα 18, και οι αλλαγές θα αφορούν μόνο σε παράταση της θητείας.

Το ποιους θα αφορά η αύξηση της θητείας θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, διευκρίνισε. Υπενθυμίζεται ότι χθες ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιώτοπουλος ανακοίνωσε την αύξηση της θητείας κατά τρεις μήνες στον Στρατό Ξηράς, δηλαδή συνολικής διάρκειας 12 μηνών όπως στο Ναυτικό και την Αεροπορία.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους από τη Θάσο, ο κ. Παναγιωτόπουλος αναφέρθηκε στην παρουσία του στρατιωτικού προσωπικού στον Έβρο και τόνισε πως θα ενισχυθεί τόσο με τις προσλήψεις επαγγελματιών οπλιτών και την αύξηση των σπουδαστών των παραγωγικών σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων, όσο και με την έλευση περισσότερων στρατευσίμων στο πλαίσιο της αύξησης της στρατιωτικής θητείας στους 12 μήνες «η οποία θα γίνει σύντομα».

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η δικαιοσύνη με τις πράξεις και τις παραλείψεις της έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών» 

LiFO politics / «Η δικαιοσύνη με τις πράξεις και τις παραλείψεις της έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών» 

«Το πρόβλημα της δικαιοσύνης βρίσκεται στην ανώτατη ηγεσίας της» λέει στη Βασιλική Σιούτη ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός. Κατά την άποψή του, η βασική παθογένεια είναι ότι η ανώτατη ηγεσία της διορίζεται από τις εκάστοτε κυβερνήσεις, αφού πρώτα ορισμένοι δικαστές δώσουν τα διαπιστευτήριά τους σε αυτήν.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Υπεγράφη η σύμβαση για την αποκατάσταση διατηρητέου κτηρίου που θα στεγάσει το Ίδρυμα της Βουλής

Πολιτική / Υπεγράφη η σύμβαση για την αποκατάσταση διατηρητέου κτηρίου που θα στεγάσει το Ίδρυμα της Βουλής

Το διώροφο υπερυψωμένο αρχοντικό επί της οδού Φιλελλήνων έχει μακρά ιστορική διαδρομή, αφού κατά το παρελθόν υπήρξε ιδιοκτησία των οικογενειών Κριεζή, Σούτσου, Μαυροκορδάτου και Θεοφίλη
LIFO NEWSROOM