ΣΥΡΙΖΑ για Ηριάννα και Περικλή: H απόφαση πλήττει κατάφωρα την εμπιστοσύνη των πολιτών στη Δικαιοσύνη

ΣΥΡΙΖΑ για Ηριάννα και Περικλή: H απόφαση πλήττει κατάφωρα την εμπιστοσύνη των πολιτών στη Δικαιοσύνη Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
2

Τη σημερινή απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών της Αθήνας, σύμφωνα με την οποία η Ηριάννα και ο Περικλής θα παραμείνουν στη φυλακή, σχολίασε μέσω ανακοίνωσης ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «πλήττει κατάφωρα την εμπιστοσύνη των πολιτών στο θεσμό της Δικαιοσύνης».

Ειδικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει πως «η σημερινή απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολών, με την οποία απορρίφθηκαν για δεύτερη φορά οι αιτήσεις αναστολής εκτέλεσης της ποινής της Ηριάννας και του Περικλή, βρίσκεται σε πλήρη αναντιστοιχία με το κοινό περί δικαίου αίσθημα και πλήττει κατάφωρα την εμπιστοσύνη των πολιτών στο θεσμό της Δικαιοσύνης».

«Το κίνημα συμπαράστασης, στη χώρα μας και το εξωτερικό, από διανοούμενους, πανεπιστημιακούς, ανθρώπους των Γραμμάτων, των Τεχνών και του Αθλητισμού, συλλογικότητες και πολιτικές οργανώσεις, στέκεται στο πλευρό της Ηριάννας και του Περικλή μέχρι τη δικαίωσή τους», προσθέτει.

Πολιτική
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντόρα Μπακογιάννη: Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν από τα συλλαλητήρια

Πολιτική / Ντόρα Μπακογιάννη: Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν από τα συλλαλητήρια

Η κυβέρνηση θα πέσει εάν χάσει την εμπιστοσύνη της Βουλής, δήλωσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας - Δεν έχω δει τον Κυριάκο τόσο κατεστραμμένο όσο ήταν όταν γύρισε από τα Τέμπη, είπε ως αδελφή του πρωθυπουργού
LIFO NEWSROOM
Εθνική Πινακοθήκη: «Κρατούμαστε παρανόμως» λέει ο συνήγορος του βουλευτή που βανδάλισε εκθέματα

Πολιτική / Εθνική Πινακοθήκη: «Κρατούμαστε παρανόμως» λέει ο συνήγορος του βουλευτή που βανδάλισε εκθέματα

«Δεν υπάρχει δυνατότητα περιορισμού της κίνησης και της προσωπικής ελευθερίας ενός βουλευτή, παρά μόνο εάν έχει προηγηθεί άδεια της Βουλής, η οποία εν προκειμένω δεν υπάρχει» δήλωσε ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Βαθιώτης
LIFO NEWSROOM
Νίκος Παπαδόπουλος: Ποιος είναι ο βουλευτής της Νίκης που κατέστρεψε εκθέματα της Εθνικής Πινακοθήκης

Πολιτική / Νίκος Παπαδόπουλος: Ποιος είναι ο βουλευτής της Νίκης που κατέστρεψε εκθέματα της Εθνικής Πινακοθήκης

Ο Παπαδόπουλος είχε ήδη επιχειρήσει να παρέμβει θεσμικά, καταθέτοντας ερώτηση στη Βουλή και αποστέλλοντας επιστολή στη διοίκηση της Πινακοθήκης, ζητώντας την απόσυρση των έργων της έκθεσης «Η Σαγήνη Του Αλλόκοτου»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Α, ρε βρωμο-Δημοκρατία, παλιο-Διαφωτισμέ, παλιο-ευρωπαϊκή νομοθεσία, που υψώνετε τα θεσμικά σας εμπόδια στον ΣΥΡΙΖΑ... Σύνταγμα της Ελλάδας, Διάκριση των Εξουσιών και άλλες φράγκικες αηδίες... Εδώ είναι Ελλάδα! Οδηγοί μας είναι ο Φιντέλ, ο Τσάβες και ο Μαδούρο.Hasta la Victoria Siempre και κακός μας καιρός!