Το θρίλερ γίνεται πρωινό

Το θρίλερ γίνεται πρωινό Facebook Twitter
Aris Oikonomou / SOOC
0

Συνεχίζεται σήμερα το θρίλερ της διαπραγμάτευσης με το νέο ραντεβού του Αλέξη Τσίπρα με τους Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, Κριστίν Λαγκάρντ, Μάριο Ντράγκι, Γερούν Ντάισελμπλουμ και Κλάους Ρέγκλινγκ στις 10 το πρωί (ώρα Ελλάδας).

Από τις 7 το πρωί συνεδριάζουν τα τεχνικά κλιμάκια προκειμένου να υπάρξει συμφωνία σε τεχνικά ζητήματα.

Πήγες του Μαξίμου αναφέρουν ότι και οι δύο πλευρές παραμένουν σταθερές στις διαφορές τους, ωστόσο, το γεγονός ότι τα τεχνικά κλιμάκια καλούνται να συζητήσουν στις 7 το πρωί ίσως δείχνει κάτι.

Η σύσκεψη, στην οποία εκλήθη στο τέλος και ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, ολοκληρώθηκε περίπου ένα τέταρτο πριν από τις δύο, ενώ, όλοι οι συμμετέχοντες αποχώρησαν χωρίς να κάνουν δηλώσεις.


Χθες, τόσο η συνάντηση του Πρωθυπουργού στην πενταμερή, όσο και το Γιούρογκρουπ κατέληξαν σε αδιέξοδο με τη συνεδρίαση του Γιούρογκρουπ μάλιστα να κρατά μόλις 50 λεπτά και οι υπουργοί να δίνουν νέο ραντεβού σήμερα στις 2 το μεσημέρι.

Οι υπουργοί Οικονομικών έχουν δώσει τελεσίγραφο σε όλες τις πλευρές να καταθέσουν κείμενο συμφωνίας μέχρι τις 12 ώρα Ελλάδας.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντόρα Μπακογιάννη: Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν από τα συλλαλητήρια

Πολιτική / Ντόρα Μπακογιάννη: Οι κυβερνήσεις δεν πέφτουν από τα συλλαλητήρια

Η κυβέρνηση θα πέσει εάν χάσει την εμπιστοσύνη της Βουλής, δήλωσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας - Δεν έχω δει τον Κυριάκο τόσο κατεστραμμένο όσο ήταν όταν γύρισε από τα Τέμπη, είπε ως αδελφή του πρωθυπουργού
LIFO NEWSROOM
Εθνική Πινακοθήκη: «Κρατούμαστε παρανόμως» λέει ο συνήγορος του βουλευτή που βανδάλισε εκθέματα

Πολιτική / Εθνική Πινακοθήκη: «Κρατούμαστε παρανόμως» λέει ο συνήγορος του βουλευτή που βανδάλισε εκθέματα

«Δεν υπάρχει δυνατότητα περιορισμού της κίνησης και της προσωπικής ελευθερίας ενός βουλευτή, παρά μόνο εάν έχει προηγηθεί άδεια της Βουλής, η οποία εν προκειμένω δεν υπάρχει» δήλωσε ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Βαθιώτης
LIFO NEWSROOM
Νίκος Παπαδόπουλος: Ποιος είναι ο βουλευτής της Νίκης που κατέστρεψε εκθέματα της Εθνικής Πινακοθήκης

Πολιτική / Νίκος Παπαδόπουλος: Ποιος είναι ο βουλευτής της Νίκης που κατέστρεψε εκθέματα της Εθνικής Πινακοθήκης

Ο Παπαδόπουλος είχε ήδη επιχειρήσει να παρέμβει θεσμικά, καταθέτοντας ερώτηση στη Βουλή και αποστέλλοντας επιστολή στη διοίκηση της Πινακοθήκης, ζητώντας την απόσυρση των έργων της έκθεσης «Η Σαγήνη Του Αλλόκοτου»
LIFO NEWSROOM