Τσίπρας: Δεν ξεχνάμε την εισβολή στην Κύπρο

Τσίπρας: Δεν ξεχνάμε την εισβολή στην Κύπρο Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

«Δεν ξεχνάμε την εισβολή στην Κύπρο που άφησε νεκρούς και αγνοούμενους και οδήγησε στην παράνομη κατοχή του 37% της Νήσου.

44 χρόνια μετά εξακολουθούμε να διεκδικούμε μια δίκαιη και βιώσιμη λύση στο πλαίσιο των αποφάσεων του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών».

 Αυτό σημειώνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με ανάρτηση του στο Twitter με αφορμή τη συμπλήρωση 44 χρόνων από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Γιατί ο κόσμος βγήκε στους δρόμους;

Newsroom / Τέμπη: Γιατί ο κόσμος βγήκε στους δρόμους;

Ποιος είναι ο πολιτικός αντίκτυπος των συλλαλητηρίων; Ποιοι είναι οι κερδισμένοι και ποιοι οι χαμένοι στις δημοσκοπήσεις; Τι θα είχε συμβεί αν στο ΠΑΣΟΚ και στο ΣΥΡΙΖΑ είχαν εκλεγεί ο Π. Γερουλάνος και ο Π. Πολάκης; Ο Γιάννης Πανταζόπουλος συζητά με τη σύμβουλο επικοινωνίας και εκδότρια του Fact News, Βίβιαν Ευθυμιοπούλου.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ