ΥΕΘΑ για Λέρο: «Να περιμένουμε το πόρισμα πριν καταλήξουμε σε ανεύθυνα συμπεράσματα»

ΥΕΘΑ για Λέρο: «Να περιμένουμε το πόρισμα πριν καταλήξουμε σε ανεύθυνα συμπεράσματα» Facebook Twitter
Eurokinissi
0

Ότι πρέπει να περιμένουμε το πόρισμα για το περιστατικό στη Λέρο και να μην προβαίνουμε σε ανεύθυνα συμπεράσματα τόνισε σε δήλωσή του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Ειδικότερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας σε δήλωσή του για την απώλεια στρατιωτικού υλικού στην υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου του Πολεμικού Ναυτικού, τόνισε πως πρέπει να περιμένουμε το πόρισμα για το περιστατικό και να μην προβαίνουμε σε ανεύθυνα συμπεράσματα, ενώ ζήτησε η υπόθεση αυτή να μην αποτελέσει αντικείμενο φθηνής μικροπολιτικής εκμετάλλευσης.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Χθες το απόγευμα διαπιστώθηκε απώλεια στρατιωτικού υλικού στην υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου κατά τις διαδικασίες παράδοσης- παραλαβής στην υπηρεσία.

Αμέσως διατάχθηκε η διενέργεια προανάκρισης από τις αρμόδιες στρατιωτικές και αστυνομικές αρχές, με τη συνδρομή της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και υπό την επίβλεψη στρατιωτικού εισαγγελέα.

Αντικείμενο της έρευνας που διεξάγεται, είναι να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έλαβε χώρα η απώλεια του υλικού, καθώς προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις ότι αυτή εκτείνεται σε ικανό βάθος χρόνου.

Καθίσταται προφανές ότι το ζήτημα δεν πρόεκυψε χθες, αλλά διαπιστώθηκε χθες.

Ας αφήσουμε τα αρμόδια προανακριτικά όργανα να πραγματοποιήσουν την έρευνα που από την πρώτη στιγμή έλαβαν την εντολή να διεκπεραιώσουν και ας περιμένουμε το πόρισμα των εργασιών τους πριν καταλήξουμε σε ανεύθυνα, επιπόλαια και ανακριβή συμπεράσματα, δεδομένων των ανωτέρω, θα συνιστούσαμε λίγη αυτοσυγκράτηση σε αυτούς που επιχειρούν απροκάλυπτη πολιτική σπέκουλα στην υπόθεση αυτή, για φθηνή μικροπολιτική εκμετάλλευση»

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντιπολιτευτικά πυρά για το «κυβερνητικό φιάσκο ΕΟΔΑΣΑΑΜ»: «Εντείνουν την καχυποψία των πολιτών»

Πολιτική / Αντιπολιτευτικά πυρά για το «κυβερνητικό φιάσκο ΕΟΔΑΣΑΑΜ»: «Εντείνουν την καχυποψία των πολιτών»

Από «ιερό ευαγγέλιο εθνικής αυτογνωσίας» μετατράπηκε σε φιάσκο της κυβέρνησης, λέει το ΠΑΣΟΚ - «Η κυβέρνηση επιχειρεί δολοφονία χαρακτήρα εναντίον όσων έψαχναν την αλήθεια εδώ και δύο χρόνια», λέει ο ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM
Κυρανάκης: Αξιολογούμε όλους τους εργαζόμενους στα σταθμαρχεία - Εντοπίστηκαν δύο με ναρκωτικά

Πολιτική / Κυρανάκης: Αξιολογούμε όλους τους εργαζόμενους στα σταθμαρχεία - Απομακρύνθηκαν δύο με ναρκωτικά

Κατά την επαναξιολόγηση εντοπίστηκαν δύο υπάλληλοι που είχαν στην κατοχή τους ναρκωτικά και απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους, δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών
LIFO NEWSROOM
Politico: Η Ελλάδα ανακοινώνει «ριζικό» μετασχηματισμό της αμυντικής στρατηγικής ύψους 25 δισ. ευρώ

Πολιτική / Politico: Η Ελλάδα ανακοινώνει «ριζικό» μετασχηματισμό της αμυντικής στρατηγικής ύψους 25 δισ. ευρώ

Η Ελλάδα, βγαίνοντας από τη δεκαετή οικονομική κρίση, προσπαθεί να προσαρμοστεί στις εξελίξεις και να παραμείνει ανταγωνιστική έναντι της Τουρκίας, σύμφωνα με άρθρο του περιοδικού
LIFO NEWSROOM