Αίας Μανθόπουλος: Η κόρη του θα αγωνιστεί στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι

Αίας Μανθόπουλος: Η κόρη του θα αγωνιστεί στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου του Αίαντα Μανθόπουλου / NDP
0

Η κόρη του εκλιπόντος ηθοποιού Αίαντα Μανθόπουλου, θα αγωνιστεί στους Παραολυμπιακούς Αγώνες και αναχωρεί αύριο για το Παρίσι.

Η 19χρονη κόρη του Αίαντα Μανθόπουλου, Λήδα, πριν από περίπου ένα χρόνο διαπίστωσε πως πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας και στις 31 Αυγούστου αναμένεται να αγωνιστεί στα 100 μέτρα στην Παραολυμπιάδα. Σημειώνεται πως οι Παραολυμπιακοί Αγώνες θα διεξαχθούν από τις 28 Αυγούστου έως τις 8 Σεπτεμβρίου στην Πόλη του Φωτός.

Η αθλήτρια μιλώντας στην εκπομπή «Περίμετρος» για την εποχή που διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας, ανέφερε πως στην αρχή ήταν πάρα πολύ δύσκολο καθώς χρειάστηκε αρκετό διάστημα για να συνειδητοποιήσει τι γίνεται στο σώμα της. 

«Δίστασα στην αρχή αλλά μετά μπήκα ξανά στο γήπεδο. Υπήρχαν πάρα πολύ μεγάλοι πόνοι. Άλλαξε πάρα πολύ η καθημερινότητα μου. Ξαναμπήκα σιγά σιγά στο γήπεδο, ήμουν αρκετά διστακτική στην αρχή άλλα είναι κάτι που μου αρέσει, το αγαπώ και θα το συνεχίσω. Τίποτα δεν θα με βάλει κάτω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, σύμφωνα με την προπονήτριά της, υπάρχουν ελπίδες για μεγάλα πράγματα και οι στόχοι είναι πολύ υψηλοί. Υπενθυμίζεται πως ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή τον Οκτώβριο του 2023 σε ηλικία 61 ετών, μετά από τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο «Αττικόν».

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ