Ασημένια η εθνική πόλο γυναικών στο Eυρωπαϊκό πρωτάθλημα

Ασημένια η εθνική πόλο γυναικών στο πανευρωπαϊκό Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Ασημένια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Σπλιτ η Εθνική πόλο γυναικών που ηττήθηκε από την Ισπανία με 9-6.

Η Ισπανία κατακτά για 4η συνεχόμενη φορά τον ευρωπαϊκό τίτλο.

Η Αλεξία Καμμένου και οι παίκτριες της είχαν εξασφαλίσει το τέταρτο μετάλλιο της Ελλάδας σε ευρωπαϊκό και το δωδέκατο στο σύνολο σε όλα τα μεγάλα events. και σήμερα ήθελε να κερδίσει μετά από τρεις χαμένους τελικούς.

Η Εθνική ομάδα στο πόλο γυναικών έκανε εκπληκτική πορεία στη διοργάνωση του Σπλιτ και επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για μία από τις «υπερδυνάμεις» του αθλήματος, για τις αθλήτριες της Αλεξίας Καμμένου.

Σημαντική ατομική διάκριση και για την Ελευθερία Πλευρίτου, που αναδείχθηκε πολυτιμότερη παίκτρια (MVP) της διοργάνωσης και παρέλαβε το βραβείο της από τον πρόεδρο της ΚΟΕ και αντιπρόεδρο της LEN, Κυριάκο Γιαννόπουλο.

Καλύτερη τερματοφύλακας αναδείχθηκε η 20χρονη Ισπανίδα Μαρτίνα Τέρε Μαρτί, που θεωρητικά ξεκίνησε το τουρνουά ως αναπληρωματική της έμπειρης Λάουρα Εστερ. Πρώτη σκόρερ ήταν η Γκρέτα Γκουρισάτι από την Ουγγαρία με 27 τέρματα.

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ομοφοβικό σύνθημα στοιχειώνει το μεξικανικό ποδόσφαιρο ενόψει Μουντιάλ 2026- Ποιες οι επόμενες κινήσεις

Αθλητισμός / Ομοφοβικό σύνθημα στοιχειώνει το μεξικανικό ποδόσφαιρο ενόψει Μουντιάλ 2026- Ποιες οι επόμενες κινήσεις

Παρά τις επανειλημμένες κυρώσεις από τη FIFA και τις εκστρατείες ευαισθητοποίησης από την Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου του Μεξικού, το σύνθημα παραμένει ζωντανό τόσο στους αγώνες των συλλόγων όσο και της εθνικής ομάδας
LIFO NEWSROOM
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η κολυμβήτρια από την Παραγουάη άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η κολυμβήτρια από την Παραγουάη αποσύρθηκε και άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans

Κατά τη διάρκεια των Αγώνων στο Παρίσι η Λουάνα Αλόνσο είχε απασχολήσει καθώς της είχε ζητηθεί να αποχωρήσει από το Ολυμπιακό Χωριό λόγω «ανάρμοστης» συμπεριφοράς
LIFO NEWSROOM