«Βραζιλία, πόσο πονάς;»

«Βραζιλία, πόσο πονάς;» Facebook Twitter
6

Με χαρά δέχτηκε τη συντριβή της Βραζιλίας ο Ντιέγκο Μαραντόνα, καθώς η Αργεντινή θεωρείται ο «αιώνιος αντίπαλος» της χώρας της σάμπα, ενώ υπάρχουν και παλιοί προσωπικοί "λογαριασμοί" με τον βραζιλιάνο πρώην επικεφαλής της FIFA Zoάο Χαβελάνζε.

Ο Μαραντόνα χλεύασε τους βραζιλιάνους σε τηλεοπτική εκπομπή στην οποία ήταν καλεσμένος με φράσεις όπως «Βραζιλία πόσο πονάς;».

Στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε και φωτογραφία του στην οποία ο Ντιεγκίτο δείχνει τον αριθμό επτά με τα δάχτυλα του,το πιθανότερο όμως είναι να μην είναι τωρινή φωτογραφία, παρότι από πολλούς προβάλλεται ως τέτοια.

Πάντως, το αν θα κρατήσει η χαρά του Μαραντόνα θα φανεί απόψε στον δεύτερο ημιτελικό στον οποίο η χώρα του, που δεν έχει δείξει και πολλά πράγματα ως τώρα στο Μουντιάλ, αντιμετωπίζει την Ολλανδία.

Ο ίδιος δε ο Μαραντόνα πήρε και το χαρακτηρισμό του «γρουσούζη» από τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας του με τον οποίο είναι στα μαχαίρια. Ο παλιός μάγος της μπάλας παρακολουθούσε τον αγώνα της ομάδας του με το Ιράν στην πρώτη φάση και έφυγε στο τέλος του αγώνα ενώ η χώρα του ήταν ακόμη ισόπαλη με τους Ιρανούς. Μόλις αποχώρησε η Αργεντινή πέτυχε το γκολ της νίκης. Τότε ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αργεντινής δήλωσε: «Έφυγε ο γρουσούζης, για αυτό νικήσαμε». Η αντίδραση του Μαραντόνα στη δήλωση αυτή ήταν να υψώσει το μεσαίο του δάχτυλο.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM