Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στο Θοδωρή Ζαγοράκη για ατασθαλίες στον ΠΑΟΚ

Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στο Θοδωρή Ζαγοράκη για ατασθαλίες στον ΠΑΟΚ Facebook Twitter
1

Ποινική δίωξη για υπεξαίρεση και απιστία άσκησε η Εισαγγελία πρωτοδικών Θεσσαλονίκης σε βάρος του πρώην προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Θοδωρή Ζαγοράκη και του πρώην αντιπροέδρου και μετόχου της ομάδας Ηλία Βιολίδη. Η υπόθεση αφορά οικονομικές ατασθαλίες στα ταμεία του συλλόγου, όταν οι Ζαγοράκης-Βιολίδης βρισκόταν στην ηγεσία της ΠΑΕ. Η δίωξη ασκήθηκε μετά το πόρισμα ορκωτών λογιστών που έκαναν έλεγχο στα οικονομικά της ομάδας και τον επανέλεγχο από το ΣΔΟΕ.

Σύμφωνα με το πόρισμα, ο ΠΑΟΚ, ως ΠΑΕ, μεταβίβαζε τις επιταγές στους πιστωτές και στη συνέχεια τα χρήματα επέστρεφαν στους λογαριασμούς του αντιπροέδρου. Παρότι το ποσό επέστρεψε στο ταμείο της ΠΑΕ, ένα σημαντικό μέρος των επιταγών σφραγίστηκε ή ακυρώθηκε. Το πόρισμα κάνει λόγο για ποσό ύψους 752.846, 98 ευρώ.

Για τον Ζαγοράκη το πόρισμα αναφέρει ότι ενέκρινε αναδρομική αμοιβή του ύψους 6.400 ευρώ το μήνα, ώστε να απαλλαγεί από την επιστροφή ποσού 324.476 ευρώ στο ταμείο της ομάδας.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Χώστε τον μέσα μαζί με όλους τους υπόλοιπους. Όσο μπλεγμένη είναι η Αθήνα στα ποδοσφαιρικά άλλο τόσο και η Θεσ/νίκη. Αγανακτισμένοι-αδικημένοι του Βορρά, μη χέσω.