«Έκανα εξυπηρέτηση»: Ο Ινφαντίνο απαντά, μετά τις επικρίσεις για τη selfie στο φέρετρο του Πελέ

«Έκανα εξυπηρέτηση»: Ο Ινφαντίνο απαντά μετά τις επικρίσεις για τη selfie στο φέρετρο του Πελέ Facebook Twitter
Φωτ.: EPA/SEBASTIAO MOREIA
0

Έντονη κριτική δέχεται ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, ύστερα από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από την κηδεία του Πελέ στη Βραζιλία που τον δείχνουν να βγάζει selfie κοντά στο φέρετρο του θρύλου του ποδοσφαίρου.

Πολλοί ήταν εκείνοι που κατηγόρησαν τον επικεφαλής της παγκόσμιας ομοσπονδίας για ασέβεια προς τον νεκρό.

Ο ίδιος, απάντησε στις επικρίσεις, μέσω ανάρτησής του στα social media, δηλώνοντας «απογοητευμένος» από τις αντιδράσεις. 

«Έκανα εξυπηρέτηση»: Ο Ινφαντίνο απαντά μετά τις επικρίσεις για τη selfie στο φέρετρο του Πελέ Facebook Twitter
Φωτ.: Ο Τζιάνι Ινφαντίνο μιλάει με τη σύζυγο του Πελέ, Μάρσια Αόκι κατά τη διάρκεια της αγρυπνίας - Φωτ.: Sebastiao Moreira/EPA

«Μετά την άφιξή μου από το ταξίδι μου στη Βραζιλία, όπου είχα την τιμή να συμμετάσχω στο όμορφο αφιέρωμα στον Πελέ που πραγματοποιήθηκε στη Βίλα Μπελμίρο, στο Σάντος. Έχω απογοητευτεί αφού πληροφορήθηκα ότι δέχομαι κριτική από ορισμένους ανθρώπους επειδή έβγαλα selfie και φωτογραφίες στη χθεσινή τελετή» σημείωσε, στη δημοσίευσή του και προχώρησε σε διευκρινίσεις. 

«Θα ήθελα να διευκρινίσω ότι ήταν τιμή για μένα το γεγονός ότι οι συμπαίκτες και τα μέλη της οικογένειας του μεγάλου Πελέ με ρώτησαν αν μπορούσα να βγάλω μερικές φωτογραφίες μαζί τους. Και προφανώς συμφώνησα αμέσως. Στην περίπτωση της selfie, οι συμπαίκτες του Πελέ ζήτησαν να βγάλουν μια selfie με όλους μας μαζί, αλλά δεν ήξεραν πώς να το κάνουν. Έτσι, για να τους βοηθήσω, πήρα το τηλέφωνο ενός εξ αυτών και έβγαλα τη φωτογραφία» εξήγησε. 

Επεσήμανε πως εάν το να είσαι εξυπηρετικός προκαλεί αντιδράσεις, τότε θα συνεχίσει να το κάνει. 

«Έχω τόσο μεγάλο σεβασμό και θαυμασμό για τον Πελέ και για τη χθεσινή τελετή που δεν θα έκανα ποτέ κάτι που θα ήταν ασεβές με οποιονδήποτε τρόπο. Ελπίζω πως όσοι δημοσίευσαν ή είπαν πράγματα χωρίς να γνωρίζουν και χωρίς να αναζητήσουν πληροφορίες να έχουν την αξιοπρέπεια και το θάρρος να παραδεχτούν ότι έκαναν λάθος και να διορθώσουν αυτά που είπαν» συμπλήρωσε ο Ινφαντίνο. 

Καταλήγοντας ανέφερε πως «το πιο σημαντικό σε κάθε περίπτωση είναι να αποτίσουμε φόρο τιμής στον βασιλιά Πελέ». 

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ομοφοβικό σύνθημα στοιχειώνει το μεξικανικό ποδόσφαιρο ενόψει Μουντιάλ 2026- Ποιες οι επόμενες κινήσεις

Αθλητισμός / Ομοφοβικό σύνθημα στοιχειώνει το μεξικανικό ποδόσφαιρο ενόψει Μουντιάλ 2026- Ποιες οι επόμενες κινήσεις

Παρά τις επανειλημμένες κυρώσεις από τη FIFA και τις εκστρατείες ευαισθητοποίησης από την Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου του Μεξικού, το σύνθημα παραμένει ζωντανό τόσο στους αγώνες των συλλόγων όσο και της εθνικής ομάδας
LIFO NEWSROOM
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η κολυμβήτρια από την Παραγουάη άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η κολυμβήτρια από την Παραγουάη αποσύρθηκε και άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans

Κατά τη διάρκεια των Αγώνων στο Παρίσι η Λουάνα Αλόνσο είχε απασχολήσει καθώς της είχε ζητηθεί να αποχωρήσει από το Ολυμπιακό Χωριό λόγω «ανάρμοστης» συμπεριφοράς
LIFO NEWSROOM