«Ελπίζω να μην αργήσετε αύριο στη δουλειά»- Το μήνυμα της Σάκκαρη στους φιλάθλους που ξενύχτησαν στο κορτ

«Ελπίζω να μην αργήσετε αύριο στη δουλειά»- Το μήνυμα της Σάκκαρη στους φιλάθλους που ξενύχτησαν στο κορτ Facebook Twitter
Πηγή φωτο΄AP
0

Όσοι είχαν την τύχη να βρεθούν στο κορτ για να δουν την επική πρόκριση της Μαρίας Σάκκαρη στα ημιτελικά του US Open, είχαν την ευκαιρία να γίνουν μάρτυρες μιας «ιστορικής» στιγμής του τουρνουά. 

Η 26χρονη Ελληνίδα τενίστρια κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να νικήσει με 2-1 σετ την Μπιάνκα Αντρεέσκου- νικήτρια του US Open το 2019- για να περάσει για πρώτη φορά στην καριέρα της στις «8» αυτού του Γκραν Σλαμ. 

Το ματς «θρίλερ» διήρκεσε 3 ώρες και 29 λεπτά και ήταν το μεγαλύτερης διάρκειας παιχνίδι στο μονό γυναικών, στην ιστορία του US Open. Μάλιστα, η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε στις 02:13 τοπική ώρα, οπότε η Μαρία Σάκκαρη ευχαρίστησε τον κόσμο που ξενύχτησε στις κερκίδες για να δει τη «μάχη» της κόντρα στην Αντρεέσκου. 

«Ελπίζω να μην αργήσετε στη δουλειά αύριο, γιατί θα μπω σε μπελάδες», είπε γελώντας η Σάκκαρη απευθυνόμενη στους φιλάθλους. «Σας ευχαριστώ που μείνατε τόσο αργά… Πηγαίνετε να κοιμηθείτε λίγο και θα σας ξαναδώ σε δύο ημέρες. Σας ευχαριστώ τόσο πολύ», συμπλήρωσε. 

Όταν ρωτήθηκε για τη σημασία που έχει η παρουσία της μητέρας της στο κορτ, η Μαρία Σάκκαρη αναρωτήθηκε αστειευόμενη «είναι ζωντανή;», αναφερόμενη στην αγωνία της παλιάς πρωταθλήτριας, Αγγελικής Κανελλοπούλου, για το ματς. 

«Είναι πρώην παίκτρια, αλλά είναι η πιο αγχωμένη», συνέχισε η 26χρονη, ενώ η μητέρα της εξέφραζε την άρνησή, κουνώντας το δάχτυλό της. «Όταν την κοίταζα ήταν σκυμμένη μπροστά, πιθανότατα προσευχόταν», συμπλήρωσε η Σάκκαρη και πρόσθεσε ότι είναι υπέροχο το γεγονός ότι έχει στο πλευρό της στο US Open τόσο την αδελφή της όσο και τη μητέρα της. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η Μαρία Σάκκαρη παραδέχθηκε πως ήξερε ότι θα ήταν δύσκολο το ματς κόντρα στην Μπιάνκα Αντρεέσκου. «Δεν ήμουν πολύ θαρραλέα στο πρώτο σετ, οπότε έπρεπε να το αλλάξω αυτό. Ήθελα πραγματικά να κερδίσω. Έδωσα τα πάντα. Είπα στον εαυτό μου απλά να συγκεντρωθώ σε εμένα», συμπλήρωσε.

Στα ημιτελικά, η Ελληνίδα θα τεθεί αντιμέτωπη με την Καρολίνα Πλίσκοβα- Νο4 στην παγκόσμια κατάταξη- και το «σκορ» στις μεταξύ τους αναμετρήσεις είναι 1-1. 

«Είναι δύσκολη παίκτρια», δήλωσε η Τσέχα για την Σάκκαρη, με την οποία έκανε προπόνηση πριν από το US Open. «Είναι μαχήτρια, έχει βελτιώσει πραγματικά το παιχνίδι της. Παίζει πιο επιθετικά, είναι αρκετά επικίνδυνη. Πιστεύω ότι κάνει σπουδαία χρονιά, έχει αυτοπεποίθηση, θα είναι δύσκολο ματς», συμπλήρωσε η Πλίσκοβα. 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άλεξ Μόργκαν: Η θρύλος του αμερικανικού ποδοσφαίρου την αποχώρησή της από το άθλημα

Αθλητισμός / Άλεξ Μόργκαν: Η θρύλος του αμερικανικού ποδοσφαίρου ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το άθλημα

Φορώντας τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας Γυναικών των ΗΠA, η Μόργκαν κατέκτησε δύο φορές το Παγκόσμιο Κύπελλο και κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012
LIFO NEWSROOM