Ενεργή και πάλι η ιστοσελίδα του Μίκαελ Σουμάχερ

Ενεργή και πάλι η ιστοσελίδα του Μίκαελ Σουμάχερ Facebook Twitter
0

Για πρώτη φορά μετά το τραγικό ατύχημα του παγκόσμιου πρωταθλητή, θαυμαστές και φίλοι είδαν σήμερα ενεργή την προσωπική ιστοσελίδα του Σουμάχερ (www.michael-schumacher.de).

H οικογένεια του αποφάσισε να ενεργοποιήσει την ιστοσελίδα, καθώς θέλησε με αυτόν τον τρόπο να ευχαριστήσει, μέσω μηνύματος, τους χιλιάδες φίλους, που συνεχίζουν, έως και σήμερα, να εύχονται για την ανάρρωση του.

Η ημερομηνία που επιλέχθηκε δεν είναι τυχαία, αφού πριν από ακριβώς 20 χρόνια ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 είχε κατακτήσει, σε ηλικία 25 ετών, τον πρώτο του τίτλο με τα χρώματα της Benetton.


Η ιστοσελίδα προσφέρει πολλές εικόνες και κείμενα σχετικά με την καριέρα του «Σούμι» αλλά και μια σελίδα για τους οπαδούς του, όπου μπορούν να δημοσιεύσουν μηνύματα στο Twitter. «Ελπίζουμε να δώσουμε χώρο σε πολλούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο, των οποίων η συμπάθεια ήταν αμείωτη μετά το ατύχημά του» δήλωσε η εκπρόσωπος της οικογένειας του, η Σαμπίν Κεμ.

Η είδηση για το ατύχημα του Γερμανού πιλότου, τον Δεκέμβριο του 2013, την ώρα που έκανε σκι στις Άλπεις, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία και προκάλεσε παγκόσμια συγκίνηση. Ο Μίκαελ Σουμάχερ αρχικά νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο της Γκρενόμπλ και μετά σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στη Λωζάννη. Πριν απο περιπου δύο μήνες επέστρεψε στο σπίτι του, προκειμένου να συνεχίσει εκεί την θεραπεία του.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισπανία: Παίκτης της Χετάφε κατήγγειλε ρατσισμό - Να μην μιλάει μέχρι να μάθει ισπανικά, απάντησε ο πρόεδρος της ομάδας

Αθλητισμός / Ισπανία: Παίκτης της Χετάφε κατήγγειλε ρατσιστική συμπεριφορά - Να μην μιλάει μέχρι να μάθει ισπανικά, απάντησε ο πρόεδρος της ομάδας

Η αντίδραση του Άνχελ Τόρες στους ισχυρισμούς του Νιγηριανού ποδοσφαιριστή Κριστάντους Ούτσε, σχολιάστηκε αρνητικά στα social media
LIFO NEWSROOM
Ένας στους 3 παίκτες του NFL πιστεύει ότι πάσχει από χρόνια τραυματική εγκεφαλοπάθεια (CTE)

Αθλητισμός / Ένας στους 3 παίκτες του NFL πιστεύει ότι πάσχει από χρόνια τραυματική εγκεφαλοπάθεια (CTE)

Οι περισσότεροι από τους παίκτες είχαν υποστεί διάσειση κατά τη διάρκεια της καριέρας τους, ενώ η NFL έχει πλέον αυστηρά πρωτόκολλα για τη διαχείριση των τραυματισμών στο κεφάλι
LIFO NEWSROOM