Formula 1: Νέες συνομιλίες «καίνε» τον Μάσι για το Grand Prix του Άμπου Ντάμπι

Formula 1: Νέες συνομιλίες «καίνε» τον Μάσι για το Grand Prix του Άμπου Ντάμπι Facebook Twitter
Πηγή: Getty Images.
0

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού δηλώνει ενήμερη για την ύπαρξη συνομιλιών ανάμεσα στην ομάδα της Red Bull και τον διευθυντή αγώνων της Formula 1, Μάικλ Μάσι πριν το τέλος του Grand Prix στο Άμπου Ντάμπι, δίνοντας έτσι νέα τροπή στην υπόθεση.

Οι συνομιλίες αυτές αποτελούν μία ακόμα ένδειξη ότι οι αποφάσεις του Μάσι στους τελευταίους γύρους του Grand Prix και ειδικότερα ο τρόπος με τον οποίο επανεκκίνησε ο αγώνας μετά την αποχώρηση του αυτοκινήτου ασφαλείας, επί της ουσίας υπαγορεύτηκε από τους ανθρώπους της Red Bull Racing.

Συγκεκριμένα, στα ραδιοφωνικά μηνύματα, ο αθλητικός διευθυντής της Red Bull, Τζόναθαν Γουίτλεϊ, ακούγεται να συμβουλεύει τον Μάσι λέγοντάς του το τι πρέπει να κάνει ώστε να επανεκκινήσει ο αγώνας, πριν αυτός ολοκληρωθεί, πίσω από το αυτοκίνητο ασφαλείας.

Ο Γουέτλει ακούγεται να λέει «αυτά τα μονοθέσια που βρίσκονται έναν γύρο πίσω, δεν χρειάζεται να τα αφήσεις όλα να περάσουν και να περιμένεις να πιάσουν τους υπόλοιπους.Το μόνο που χρειάζεται είναι να τους αφήσεις να περάσουν και μετά θα έχουμε τον αγώνα στα χέρια μας. Ο Μάσι απαντά: «Καταλαβαίνω».

Μετά τον αγώνα, ο διευθυντής της ομάδας της Mercedes, Τότο Γουλφ είπε στον Μάσι ότι αυτό που έκανε «δεν είναι σωστό» με τον ίδιο να απαντά πως «αυτό λέγεται αγώνας αυτοκινήτων». 

Με πληροφορίες από BBC

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γερμανοί ποδηλάτες πίστας υπέστησαν πολλαπλά κατάγματα μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο

Αθλητισμός / Γερμανοί ποδηλάτες πίστας υπέστησαν πολλαπλά κατάγματα μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γερμανικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, το ατύχημα σημειώθηκε τη Δευτέρα, καθώς οι ποδηλάτες, ανάμεσά τους οι κάτοχοι μεταλλίων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πίστας 2024, Μπέντζαμιν Μπους και Μπρούνο Κέσλερ, ξεκινούσαν προπόνηση από ξενοδοχείο στην Πάλμα
LIFO NEWSROOM
Μίμης Δομάζος: Στη Μητρόπολη το τελευταίο αντίο στον «Στρατηγό» του Παναθηναϊκού

Αθλητισμός / Μίμης Δομάζος: Στη Μητρόπολη το τελευταίο αντίο στον «Στρατηγό» του Παναθηναϊκού

Από τις 9 το πρωί της Δευτέρας η σορός του Μίμη Δομάζου τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα με εκατοντάδες ανθρώπους να περνούν για να αποτίσουν φόρο τιμής στον αρχηγό του Παναθηναϊκού
LIFO NEWSROOM