Κουρουγκλίεφ: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον πρωθυπουργό που μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία»

Κουρουγκλίεφ: «Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον πρωθυπουργό που μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία» Facebook Twitter
Ντάουρεν Κουρουγκλίεφ/ Φωτ.: Glomex
0

Ο Ντάουρεν Κουρουγκλίεφ μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, ευχαρίστησε την Ελλάδα που του έδωσε την ευκαιρία να την εκπροσωπήσει, αλλά - μεταξύ άλλων -  και τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Ο Κουρουγκλίεφ εξέφρασε την χαρά του για αυτήν την τεράστια επιτυχία και αφιέρωσε το μετάλλιο στην οικογένειά του, στους προπονητές του και σε όλους όσους τον στήριξαν σε αυτό το δύσκολο ταξίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντάουρεν Κουρουγκλίεφ:

«Ευχαριστώ πολύ! Δεν ήρθα εδώ για ακριβώς αυτό το μετάλλιο. Ήρθα εδώ για το χρυσό. Ο Θεός μού έδωσε αυτό το μετάλλιο. Ευχαριστώ πολύ τον ελληνικό λαό και την Ελλάδα που μού έδωσε την ευκαιρία να παλέψω στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ιδιαίτερα τον πρωθυπουργό, τον υπουργό αθλητισμού, και τον Κώστα Θάνο.

Εύχομαι στους νέους στην Ελλάδα να ασχολούνται με τον αθλητισμό, να πηγαίνουν στα γυμναστήρια, να αγαπούν την οικογένεια και τους γονείς τους. Και εγώ ήμουν μικρός. Ξεκίνησα από το γυμναστήριο και είδατε πού ήρθα σήμερα.

Ήμουν 100% έτοιμος στα τελευταία δευτερόλεπτα. Κρατούσα τον αντίπαλο και ήμουν σίγουρος ότι δεν θα του δώσω αυτούς τους πόντους που ήθελε. Ευχαριστώ πολύ τους προπονητές μου, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχα αυτή τη νίκη. Σε όλους τους φιλάθλους τους Έλληνες, εσείς πάντα να μας προστατεύετε και εμείς θα σας φέρνουμε μετάλλια»

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνεχάρη τον Νταουρέν Κουρουγκλίεφ για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στην πάλη στην κατηγορία των 86 κιλών.

Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός ανέφερε: «Συγχαρητήρια στον Νταουρέν Κουρουγκλίεβ για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στην πάλη, στην κατηγορία των 86 κιλών. 'Αλλη μια σημαντική διάκριση για τη χώρα μας!»

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM