Λίνα Σουλούκου: Παραιτήθηκε από CEO της Ρόμα μετά την κλιμάκωση απειλών από πλευράς οπαδών

Λίνα Σουλούκου: Παραιτήθηκε από CEO της Ρόμα Facebook Twitter
Λίνα Σουλούκου / Φωτογραφία: ΕΡΑ (αρχείου)
0

Παραιτήθηκε από CEO της Ρόμα η Λίνα Σουλούκου, μετά το κύμα απειλών και ύβρεων εναντίον της. Είχε προηγηθεί η απομάκρυνση του Ντανιέλε Ντε Ρόσι από τον πάγκο του συλλόγου, καθώς και η ένταξη του Ιβάν Γιούριτς. 

Η Λίνα Σουλούκου, που τοποθετήθηκε επικεφαλής της Ρόμα τον Απρίλιο του 2023, δέχθηκε πυρά για την απόλυση του Ντανιέλε ντε Ρόσι και μάλιστα, όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», τελούσε υπό αστυνομική προστασία για περισσότερες από 48 ώρες. 

Οι σχέσεις μεταξύ Ντανιέλε Ντε Ρόσι και της Λίνας Σουλούκου είχαν επίσης επιδεινωθεί αρκετά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και μια μεταγραφική περίοδο όπου ο προπονητής δεν είχε λόγο σε ορισμένες μεταγραφές.   

Μόλις την Παρασκευή (20/9) η κλιμάκωση απειλών, ύβρεων και προσβολών έφτασε στο αποκορύφωμά της με το πανό που αναρτήθηκε μπροστά από τις πύλες του προπονητικού κέντρου της Ρόμα: «Είσαι το κακό της Ρώμης». Μια κατάσταση τόσο τεταμένη που η επιτροπή Δημόσιας Τάξης της ανέθεσε υπηρεσία προστασίας για την ίδια και τα παιδιά της 3 και 8 ετών. 

Έκπληκτοι από την επιλογή της, οι ιδιοκτήτες της Ρόμα, οικογένεια Φρίντρικ εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία ήθελαν να ευχαριστήσουν. «Η Ρόμα ανακοινώνει ότι η διευθύνουσα σύμβουλος Λίνα Σουλούκου παραιτήθηκε. Ευχαριστούμε τη Λίνα για την αφοσίωσή της σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τον σύλλογο και της ευχόμαστε τα καλύτερα για τις μελλοντικές της επαγγελματικές προκλήσεις. Η ιδιοκτησία παραμένει πλήρως εστιασμένη στην ανάπτυξη και την ανάπτυξη και επιτυχία της Ρόμα, με συνεχή προσοχή στις αξίες που κάνουν την ομάδα μας τόσο ξεχωριστή» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η ομάδα. 

Πάντως, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, η Λίνα Σουλούκου είχε τεθεί σε αναστολή από τους Αμερικανούς ιδιοκτήτες του συλλόγου, κάτι που προκάλεσε την παραίτησή της. 

*Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM