«Λυπημένος» για τον Οζίλ, δηλώνει ο πρόεδρος της γερμανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας

«Λυπημένος» για τον Οζίλ, δηλώνει ο πρόεδρος της γερμανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας Facebook Twitter
0

Σε δημόσια παραδοχή της ευθύνης του, ο πρόεδρος της Γερμανικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (DFB), Ρέινχαρτ Γκρίντελ, δήλωσε «πολύ λυπημένος» που δεν έδωσε στον Μεσούτ Οζίλ περισσότερη υποστήριξη κατά των ρατσιστικών επιθέσεων που δέχθηκε. 

Ο Οζίλ, που είναι τουρκικής καταγωγής, είχε δεχτεί πολλές επιθέσεις ρατσιστικού χαρακτήρα ύστερα από φωτογράφηση του μαζί με τον Τούρκο πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν. 

Ο Γκρίντελ, σε μια συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Bild αρνήθηκε ότι προσπάθησε να κάνει τον Οζίλ εξιλαστήριο θύμα για την απογοητευτική εμφάνιση της Γερμανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

«Μετά τις ρατσιστικές επιθέσεις θα έπρεπε να είχα εκφράσει με πιο σαφή τρόπο τη στήριξή μου στον Οζίλ, που υπέστη κάτι εντελώς απαράδεκτο. Λυπάμαι που αισθάνθηκε πως η ομοσπονδία τον εγκατέλειψε», δήλωσε ο Γρίντελ.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM