«Ο κόσμος μου δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος» - Η ανάρτηση της συντρόφου του Τζορτζ Μπάλντοκ μετά τον θάνατό του

«Ο κόσμος μου δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος» - Η ανάρτηση της συντρόφου του Τζορτζ Μπάλντοκ μετά τον θάνατό του Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media, η σύντροφος του Τζορτζ Μπάλντοκ θέλησε να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της, μετά τον ξαφνικό θάνατό του.

Αυτή είναι η πρώτη αντίδραση της Annabel Dignam μετά τον θάνατο του 31χρονουΤζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός το βράδυ της Τετάρτης, στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα. «Ο Τζορτζ, ο έρωτας της ζωής μου, η αδελφή ψυχή μου», ανέφερε αρχικά στην ανάρτησή της στο Instagram, η μητέρα του παιδιού του διεθνούς ποδοσφαιριστή.

«Ο τέλειος μπαμπάς για το όμορφο αγόρι μας. Με συμπλήρωσες. Ήσουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου. Είσαι εδώ μαζί μου στο χαμόγελο του Brody, στα γέλια του και στην υπέροχη προσωπικότητα του. Ο κόσμος μου δεν θα είναι ποτέ ο ίδιος, αλλά θα βρω τρόπο για τον Brody. Το υπόσχομαι. Σ’ αγαπώ για πάντα G. Η Neen σου. Χ», ανέφερε στο μήνυμά της, το οποίο δημοσιοποίησε η Daily Mail.

«Ο Μπάλντοκ το παράδειγμά μας»: Η συγκλονιστική ομιλία του Μπακασέτα πριν από τον αγώνα με την Αγγλία

Η Εθνική Ελλάδας έγραψε, το βράδυ της Πέμπτης, ιστορία με τη νίκη της με 2-1 στο Γουέμπλει επί της Αγγλίας για την 3η αγωνιστική του Nations League.Στη σκιά του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ, οι διεθνείς με 2 γκολ του Παυλίδη πήραν τη νίκη και την αφιέρωσαν στη μνήμη του αδικοχαμένου συμπαίκτη τους.

Ο αρχηγός της «γαλανόλευκης», Τάσος Μπακασέτας στην ομιλία του πριν το παιχνίδι, ανέφερε πως πρέπει όλοι οι διεθνείς να χρησιμοποιήσουν ως παράδειγμα τον Μπάλντοκ και να θυσιάσουν τον εαυτό τους για να τον τιμήσουν. «Ξέρουμε πολύ καλά τι ομάδα είμαστε και τι έχουμε καταφέρει για να φτάσουμε μέχρι εδώ. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν και πρέπει να το δείξουμε από το πρώτο λεπτό. Ξέρουμε την ιδιαιτερότητα του παιχνιδιού, πολλοί από εμάς ξέρουμε τι σημαίνει ο Τζορτζ και τι παιδί ήταν.

Πάντα ήταν το παράδειγμα για την ομάδα, έδινε την ψυχή του γι’ αυτή και πάντα την έβαζε πάνω από όλους και θυσίαζε μέχρι και τη σωματική του ακεραιότητα. Σήμερα μέσα στο παιχνίδι θα είναι το παράδειγμά μας. Ο καθένας από εμάς να θυσιάσει τον εαυτό του, για να τον τιμήσουμε όπως του αξίζει. Να είμαστε όλοι έτοιμοι», είπε αναλυτικά στους συμπαίκτες του ο Μπακασέτας.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζορτζ Μπάλντοκ: Τον αποχαιρετούν φίλοι και συμπαίκτες στην Αγγλία

Αθλητισμός / Τζορτζ Μπάλντοκ: Τον αποχαιρετούν φίλοι και συμπαίκτες στην Αγγλία

«Ήταν φίλος με πολλούς παίκτες μας», αναφέρει η Εθνική Αγγλίας - Αντίο από τον Χάρι Μαγκουάιρ και άλλους ποδοσφαιριστές αλλά και όλους τους συλλόγους όπου αγωνίστηκε, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις 
LIFO NEWSROOM
Τζορτζ Μπάλντοκ: «Δεν το χωρά ανθρώπινος νους»- Συλλυπητήρια από τον κόσμο του Παναθηναϊκού

Αθλητισμός / Τζορτζ Μπάλντοκ: «Δεν το χωρά ανθρώπινος νους»- Συλλυπητήρια από τον κόσμο του Παναθηναϊκού

Ο κόσμος αποτίει φόρο τιμής με μηνύματα υποστήριξης στην οικογένεια του Μπάλντοκ και αναρτήσεις που υπογραμμίζουν την αδυναμία τους να πιστέψουν την τραγική είδηση
LIFO NEWSROOM