Με γκολ αφιερωμένο στον Μπάλντοκ η Ελλάδα κέρδισε 2-1 την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ

Με γκολ αφιερομένο στον Μπάλντοκ η Ελλάδα κέρδισε 2-1 την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ Facebook Twitter
0

Με μία εξαιρετική εμφάνιση η Εθνική Ελλάδα, στον απόηχο του πρόωρου χαμού του Τζορτζ Μπάλντοκ, άξιζε τη νίκη και εν τέλει έφυγε με το 2-1  από το Γουέμπλεϊ, στον αγώνα ενάντια στην Αγγλία για το Nations League.

Μάλιστα η νίκη της Εθνικής είναι η πρώτη εναντίον της Αγγλίας στην ιστορία των αναμ,ετρήσεων των δύο ομάδων

Στο 49ο λεπτό ο Παυλίδης πλάσαρε τον Πίκφορντ για το 1-0 της γαλανόλευκης στο Γουέμπλεϊ. Αρχικά ο Ρότα με ωραία προσπάθεια και σουτ είδε την μπάλα να κοντράρει στους αμυντικούς η μπάλα έφτασε στον Κουλιεράκη, πάσαρε στον Γιαννούλη που γύρισε στον Παυλίδη ο οποίος με φοβερή προσπάθεια και σουτ έκανε το 0-1.

Οι παίκτες της εθνικής αφιέρωσαν το γκολ στον πρώην συμπαίκτη τους, Τζορτζ Μπάλντοκ, υψώνοντας στον ουρανό του Λονδίνου τη φανέλα με το Νο2 που φορούσε το πρώην δεξί μπακ του Παναθηναϊκού.

Στο 87ο λεπτό κόντρα στη ροή του αγώνα ο Μπέλιγχαμ ισοφάρισε για την Αγγλία. Οι Άγγλοι έκαναν ωραία κάθετη με τον Αλεξάντερ Άρνολντ στον Ουότκινς, αυτός γύρισε, κανείς δεν έδιωξε και ο Μπέλιγχαμ σκόραρε.

Στο 94ο λεπτό ο Παυλίδη έκανε το 2-1. Ο Πέλκας μπήκε στην περιοχή κέρδισε τις κόντρες μετά κέρδισε και την μπάλα για να στρωθεί στον Παυλίδη που με σουτ έκανε το 1-2.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζορτζ Μπάλντοκ: Τον αποχαιρετούν φίλοι και συμπαίκτες στην Αγγλία

Αθλητισμός / Τζορτζ Μπάλντοκ: Τον αποχαιρετούν φίλοι και συμπαίκτες στην Αγγλία

«Ήταν φίλος με πολλούς παίκτες μας», αναφέρει η Εθνική Αγγλίας - Αντίο από τον Χάρι Μαγκουάιρ και άλλους ποδοσφαιριστές αλλά και όλους τους συλλόγους όπου αγωνίστηκε, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις 
LIFO NEWSROOM
Τζορτζ Μπάλντοκ: «Δεν το χωρά ανθρώπινος νους»- Συλλυπητήρια από τον κόσμο του Παναθηναϊκού

Αθλητισμός / Τζορτζ Μπάλντοκ: «Δεν το χωρά ανθρώπινος νους»- Συλλυπητήρια από τον κόσμο του Παναθηναϊκού

Ο κόσμος αποτίει φόρο τιμής με μηνύματα υποστήριξης στην οικογένεια του Μπάλντοκ και αναρτήσεις που υπογραμμίζουν την αδυναμία τους να πιστέψουν την τραγική είδηση
LIFO NEWSROOM
Πέθανε στα 73 του ο Γιόχαν Νέσκενς - Απώλεια για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο

Αθλητισμός / Πέθανε στα 73 του ο Γιόχαν Νέσκενς - Απώλεια για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο

Υπήρξε μέλος της εθνικής ομάδας της Ολλανδίας, η οποία έφτασε δύο φορές στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το 1974 και το 1978, ενώ σκόραρε στον τελικό του 1974 με δυνατό πέναλτι στο δεύτερο λεπτό του αγώνα
LIFO NEWSROOM