11 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΦΥΣΣΑ

Οι αντίπαλοι ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ στα κύπελλα Ευρώπης

Οι των ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ στα κύπελλα Ευρώπης Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

Ημέρα κληρώσεων η σημερινή με τους ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ να μαθαίνουν όλους τους τους πιθανούς αντιπάλους τους έως τα play offs των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ, που έχει στόχο την είσοδο στο Champions League, αν περάσει τη Μάλμε, θα πρέπει να αντιμετωπίσει την ομάδα που θα προκριθεί από το ζευγάρι Σπάρτα Πράγας - Στεάουα Βουκουρεστίου. Στην περίπτωση που δεν τα καταφέρει απέναντι στους Σουηδούς θα υποβιβαστεί στα Play Off του Europa League. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Τσέλιε - Σάμροκ Ρόβερς. Σε περίπτωση που και πάλι δεν τα καταφέρει τότε έχει εξασφαλισμένη την θέση στο League Stage του Confernece League.

O Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στο γ' προκριματικό γύρο του Europa League και αν καταφέρει να τον αποκλείσει θα βρει απέναντί του στα Play Off τον ηττημένο του ζευγαριού της Μπόντο Γκλιμτ με την Γιαγκελόνια. Αν, όμως αποκλειστεί από τον Άγιαξ, θα βρεθεί στα play offs του Conference League και θα αντιμετωπίσει την γαλλική Λανς για μια θέση στο league stage. Σε περίπτωση που και πάλι δεν τα καταφέρει τότε το ευρωπαϊκό ταξίδι του ολοκληρώνεται.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Νόα για τον γ' προκριματικό γύρο του Conference League και αν την αποκλείσει θα βρεθεί στα Play Off της διοργάνωσης και θα παίξει με τον νικητή του ζευγαριού Ρουζομπερόκ - Χάιντουκ Σπλιτ. Η ΑΕΚ δεν έχει περιθώριο αποκλεισμού, καθώς σε αυτή την περίπτωση θα ολοκληρώσει την φετινή ευρωπαϊκή πορεία της.

Αθλητισμός
0

11 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΦΥΣΣΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM