Οι παίκτες της Μπόκα πανηγύρισαν μπροστά στην κόρη του Μαραντόνα - Βίντεο

Οι παίκτες της Μπόκα πανηγύρισαν μπροστά στην κόρη του Μαραντόνα - Βίντεο Facebook Twitter
0

Λίγες μέρες μετά τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα, η μία από τις δύο κόρες του, η Ντάλμα, πήγε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την αγαπημένη ομάδα του πατέρα της, την Μπόκα Τζούνιορς.

Η Μπόκα αντιμετώπιζε την Νιουελς Ολντ Μπόις στο πρωτάθλημα Αργεντινής, με την Ντάλμα να κάθεται στην σουίτα που ανήκει στον πατέρα της. Στην αρχή της αναμέτρησης, εκτυλίχθηκε μία πολύ συγκινητική στιγμή.

Ο Έντγουιν Καρντόνα με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον σκόρερ και τους συμπαίκτες του να τρέχουν πως τα επίσημα και να στέκονται μπροστά στην Ντάλμα. Άπλωσαν την φανέλα του Μαραντόνα στο χορτάρι και στάθηκαν όρθιοι χειροκροτώντας προς το μέρος της, με την Ντάλμα να κρατά το κεφάλι της και να ξεσπά σε κλάματα.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολυμπιακός - Ρεαλ Μαδρίτης 77 - 71:

Αθλητισμός / Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης 77 - 71: Με χαρακτήρα και άμυνα στο 2-0 και αγκαλιά με το Final Four

Ο Ολυμπιακός έκανε αποφασιστικό βήμα προς την πρόκριση στο Final Four της EuroLeague, επικρατώντας της Ρεάλ Μαδρίτης με 77 - 71 στο κατάμεστο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και κάνοντας το 2-0 στη σειρά των playoffs
LIFO NEWSROOM