Ολυμπιακοί Αγώνες: Ελλάδα - Σερβία για τα προημιτελικά στο πόλο (10-11 Δ' περίοδος)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ελλάδα - Σερβία για τα προημιτελικά στο πόλο Facebook Twitter
Εθνική Πόλο ανδρών/ Φωτ.: Eurokinissi
0

Η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών αντιμετωπίζει τη Σερβία στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024. Ο αγώνας αυτός διεξάγεται στις 16:35 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ2. Στο Δ' δεκάλεπτο: Ελλάδα - Σερβία 10-11

Η ελληνική ομάδα, υπό την καθοδήγηση του Θοδωρή Βλάχου, επιδιώκει να πάρει ρεβάνς για τον χαμένο τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020, όπου η Σερβία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Η φετινή αναμέτρηση δίνει στην Ελλάδα τον τίτλο του φαβορί, καθώς η Σερβία δεν έχει την ίδια δυναμική με την ομάδα που κέρδισε το χρυσό πριν τρία χρόνια.

Η ελληνική ομάδα έχει δείξει εξαιρετική απόδοση στη φάση των ομίλων, κερδίζοντας τέσσερις από τους πέντε αγώνες της, ενώ η Σερβία πέρασε με δυσκολία στα προημιτελικά, έχοντας χάσει τρεις από τους πέντε αγώνες της​. 

Η αναμέτρηση αυτή είναι κρίσιμη, καθώς η νίκη θα οδηγήσει την ελληνική ομάδα στους «4» των Ολυμπιακών Αγώνων, φέρνοντάς την ένα βήμα πιο κοντά στο μετάλλιο. Εφόσον προκριθεί στην τετράδα, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ΗΠΑ – Αυστραλία με φόντο τον τελικό και την εξασφάλιση δεύτερου σερί μεταλλίου σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ