Παλαιστίνιοι απέρριψαν πρόταση της Barcelona για κοινή ενδεκάδα με Ισραηλινούς

Παλαιστίνιοι απέρριψαν πρόταση της Barcelona για κοινή ενδεκάδα με Ισραηλινούς Facebook Twitter
2

Ύστερα από πρόταση της καταλανικής ποδοσφαιρικής ομάδας Barcelona, που αποπειράθηκε να προωθήσει την Ειρήνη στη Γάζα, οι Παλαιστίνιοι αρνήθηκαν να συμμετέχουν σε κοινή εντεκάδα με Ισραηλινούς παίκτες, που θα αντιμετώπιζαν τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου.

Όπως ανέφερε σήμερα Παρασκευή, ο Jibril Rajoub, πρόεδρος της παλαιστινιακής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, που συναντήθηκε με τον πρόεδρο του καταλανικού σωματείου, υπάρχουν πολλά εμπόδια για την υλοποίηση αυτού του σχεδίου.

Ο ίδιος υποστήριξε, σύμφωνα με το Αssociated Press, ότι πρόκειται για μία καλή ιδέα που μπορεί να πραγματοποιηθεί, εφόσον λήξει η ισραηλινή κατοχή.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Και μόνο που λες "χειρότερη φάρα" φαίνεται τι ρατσιστόμουτρο είσαι. Κρίμα...Για να μιλάει κάποιος αντικειμενικά πρέπει να είναι μουσουλμάνος και να φοράει μαντήλα? Δεν σου έφτανε η μία φορά? Ήθελες 5? Τα ήθελε λίγο και ο κ....ς σου δηλαδή, χαχχαχαχα...Πιες τώρα το ξύδι σου και από δω και πέρα μόνο Ευρώπη με χριστιανούς-παιδόφιλους και Βατικανό...Α και που σαι, πρόσεξε μην δαγκώσεις την γλώσσα σου και πάθεις καμιά δηλητηρίαση.