Το Παρίσι παραληρεί για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ


Replay Conférence de presse David Beckham από PSG
0

"Η είδηση του ερχομού του Μπέκαμ στην Παρί Σεν Ζερμέν ενισχύει την εικόνα της πόλης μας, γιατί πρόκειται για μια μεγάλη αθλητική προσωπικότητα. Είναι εξαιρετικό αυτό που έκανε για τα παιδιά. Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα που απευθύνεται στην εργαζόμενη τάξη, σε όλο τον πληθυσμό, αλλά ειδικά στα παιδιά που ζουν στα προάστια" με αυτά τα λόγια ο δήμαρχος του Παρισιού Μπέρτραντ Ντελανοέ υποδέχτηκε τον σούπερ-σταρ του ποδοσφαίρου Ντέιβιντ Μπεκαμ ο οποίος θα δωρίσει ολόκληρη την αμοιβή του από την Γαλλική ομάδα σε τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις για παιδιά. Η αμοιβή του ανέρχεται στα 17.000.000 ευρώ για τους πέντε μήνες που θα παίξει στην Παρί Σεν Ζερμέν.

 

Ο μάνατζερ της ομάδας ανακοίνωσε επίσης ότι ο Μπέκαμ δεν θα νοικιάσει σπίτι στο Παρίσι αλλά θα διαμείνει σε ξενοδοχείο αλλά δεν αποκάλυψε σε ποιό, για ευνόητους λόγους. Η οικογένεια του θα παραμείνει στο Λονδίνο γιατί όπως δήλωσε ο ίδιος μετά την πεντάχρονη παραμονή του στο Los Angeles «είναι δύσκολο να ξεριζωθεί και πάλι η οικογένεια». Από τις πρώτες ώρες που ανακοινώθηκε η διαμονή του ποδοσφαιριστή στο Παρίσι έχει μετατραπεί στο νεο  τουριστικό αξιοθέατο της πόλης. Παπαράτσι από ολόκληρο τον κόσμο τον παρακολουθούν σε κάθε του βήμα. Ο Μπέκαμ ο οποίος πήρε την φανέλα με το Νο.32, τόνισε πως στην Αγγλία δεν επέστρεψε διότι δεν θέλει να παίξει σε άλλο σύλλογο εκτός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

πηγή: novasport.gr, sport24.gr

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM