Πλατανιώτη: «Ήθελε προσπάθεια για να μην πάρουμε μετάλλιο, τόσο πολύ αδικηθήκαμε»

Πλατανιώτη: «Ήθελε προσπάθεια για να μην πάρουμε μετάλλιο, τόσο πολύ αδικηθήκαμε» Facebook Twitter
Ευαγγελία Πλατανιώτη - Σοφία Μαλκογεώργου/ Φωτ.: Getty
0

Λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση της έκτης θέσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι, η Ευαγγελία Πλατανιώτη μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης στον ΣΚΑΪ. Μεταξύ άλλων, η εξαιρετική πρωταθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης εξέφρασε την απογοήτευσή της για την αδικία που, κατά τη γνώμη της, της στέρησε το μετάλλιο.

Συγκεκριμένα, η Ευαγγελία Πλατανιώτη ανέφερε: «Υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λος Άντζελες. Ειλικρινά, δεν μπορώ να πω αν θα είμαι εκεί. Θα ήθελα να δω πώς θα εξελιχθεί το άθλημά μας, διότι, δυστυχώς, είναι ένα άθλημα που αδικεί πάρα πολύ τους αθλητές. Θα ήθελα να δω βήματα προόδου τόσο στο ίδιο το άθλημα όσο και από τους παράγοντες που το περιβάλλουν, ειδικά σε ό,τι αφορά τα αποτελέσματα και τον βαθμό στον οποίο χειραγωγούνται οι αγώνες».

Συμπλήρωσε επίσης: «Δεν είναι μόνο η Ελλάδα που αδικήθηκε, αλλά και άλλες χώρες. Χρειάστηκε μεγάλη προσπάθεια από εμάς, με την εκτέλεση και τον βαθμό δυσκολίας που επιδείξαμε, για να μην πάρουμε μετάλλιο! Αυτό εννοώ όταν λέω πως αδικηθήκαμε τόσο πολύ. Και δεν αφορά μόνο την Ελλάδα, αλλά και άλλους αθλητές».

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη κατέληξε λέγοντας: «Θα ήθελα να δω το άθλημα να εξελίσσεται. Αν παρατηρήσω τέτοια βήματα προόδου σε αυτόν τον τομέα, σίγουρα θα είμαι πιο αισιόδοξη για το μέλλον του αθλήματος συνολικά».

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ