Πρωταθλητής Ευρώπης ο Ολυμπιακός στο γυναικείο πόλο

Πρωταθλητής Ευρώπης ο Ολυμπιακός στο γυναικείο πόλο Facebook Twitter
0

Ιστορία έγραψαν τα κορίτσια της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού που αναδείχτηκαν για πρώτη φορά πρωταθλήτριες Ευρώπης, νικώντας στον τελικό την πολύ ισχυρή ισπανική Σαμπαντέλ με 10-9.

Οι παίκτριες του Ολυμπιακού πέτυχαν το νικητήριο γκολ στον αγώνα που έγινε στο Παπαστράτειο, 33΄΄πριν τη λήξη, και έγιναν η τρίτη ελληνική ομάδα που ανεβαίνει «στο θρόνο», μετά τη Γλυφάδα και τη Βουλιαγμένη που έχουν κατακτήσει το τρόπαιο από δύο φορές.

Αυτός είναι ο δεύτερος στη σειρά τίτλος της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού που πέρυσι είχε κατακτήσει το Len Trophy.

Οι Ισπανίδες  ήρθαν στον Πειραιά για το τρίτο σερί τίτλο τους στη διοργάνωση και τέταρτο στην ιστορία τους.

Τα οκτάλεπτα (με πρώτη την τυπικά γηπεδούχο Σαμπαντέλ): 2-1, 2-2, 3-5, 2-2

Ολυμπιακός (Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Τετζαλίδου, Ελευθερία Πλευρίτου, Σώρα, Μανωλιουδάκη 3, Αβραμίδου 1, Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου 1, Καλογεράκου, Σάουθερν 4 , Μπιανκόνι 1, Νιαρχάκου, Σταματαπούλου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM