Σαρώνει ο Αντετοκούνμπο στη ψηφοφορία για το All Star Game

Σαρώνει ο Αντετοκούνμπο στη ψηφοφορία για το All Star Game Facebook Twitter
1


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάνει καταπληκτικές εμφανίσεις στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και έχοντας την πλήρη υποστήριξη του κόσμου, διεκδικεί επάξια, τουλάχιστον προς το παρόν, θέση στην πρώτη πεντάδα της Ανατολής για το All Star Game που θα διεξαχθεί στη Νέα Ορλεάνη.

Σύμφωνα με την πρώτη καταμέτρηση που έδωσε στη δημοσιότητα το NBA, ο «Greek Freak» βρίσκεται στη δεύτερη θέση των frontcourt players της Ανατολικής Περιφέρειας, πίσω μόνο από τον Λεμπρον Τζέιμς, ενώ συνολικά κατατάσσεται στην 3η θέση της Ανατολής, έχοντας μπροστά του τους Τζέιμς και Ίρβινγκ.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας διεθνής παίχτης συγκεντρώνει 500.663 ψήφους την ώρα που ο Λεμπρον έχει 595.288. Τρίτος σε μεγάλη απόσταση είναι ο Κέβιν Λοβ (250.347), τέταρτος ο Τζοέλ Εμπίντ (221.984) και πέμπτος ο Καρμέλο Άντονι (189.817).

Σε περίπτωση λοιπόν που γινόταν σήμερα το All Star Game, ο Αντετοκούνμπο θα ξεκινούσε βασικός στην ομάδα της Ανατολής.

Όσο για την ομάδα της Δύσης, θα στελεχωνόταν από τους Κέβιν Ντουράντ, Ζάζα Πατσούλια, Καουάι Λέοναρντ, Στεφ Κάρι και Τζέιμς Χάρντεν.

Αθλητισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM