Τραγωδία σε αγώνα χόκεϊ- Παγοπέδιλο έκοψε τον λαιμό αθλητή

Τραγωδία σε αγώνα χόκεϊ- Παγοπέδιλο έκοψε τον λαιμό αθλητή Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Getty Images
0

Αθλητής του χόκεϊ επί πάγου έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια ματς, όταν ένα παγοπέδιλο του έκοψε τον λαιμό. 

Το φριχτό περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια αγώνα χόκεϊ επί πάγου στο Σέφιλντ, ανάμεσα στους Sheffield Steelers και τους Nottingham Panthers, ενώπιον 8.000 θεατών. Σε κάποια φάση του ματς, παγοπέδιλο αντιπάλου χτύπησε τον Άνταμ Τζόνσον στον λαιμό και τον έκοψε. 

Ο 29χρονος Αμερικανός προσπάθησε να σταθεί όρθιος, αλλά έπεσε ξανά στον πάγο, αιμορραγώντας. Αμέσως άλλοι παίκτες σχημάτισαν έναν κύκλο γύρω από τον Τζόνσον, καλύπτοντάς τον όσο οι γιατροί προσπαθούσαν να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες. 

Το ματς διακόπηκε και λίγα λεπτά αργότερα οι φίλαθλοι κλήθηκαν να εγκαταλείψουν το στάδιο, λόγω έκτακτου ιατρικού περιστατικού. Ο 29χρονος αθλητής του χόκεϊ επί πάγου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, δυστυχώς όμως ήταν αργά. 
 
«Θα μας λείψει και δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ. Ο Άνταμ δεν ήταν μόνο εξαιρετικός παίκτης του χόκεϊ, αλλά επίσης ένας υπέροχος συμπαίκτης και απίστευτος άνθρωπος, με όλη τη ζωή μπροστά του», ανακοίνωσε η ομάδα του 29χρονου, εκφράζοντας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του αθλητή.  

Ο Άνταμ Τζόνσον είχε αγωνιστεί και στο NHL, με τους Pittsburgh Penguins, ενώ είχε παίξει μεταξύ άλλων στα πρωταθλήματα χόκεϊ επί πάγου της Σουηδίας και της Γερμανίας, προτού πάρει μεταγραφή στους Nottingham Panthers τον περασμένο Αύγουστο. 

Με πληροφορίες από ΒΒC

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άλεξ Μόργκαν: Η θρύλος του αμερικανικού ποδοσφαίρου την αποχώρησή της από το άθλημα

Αθλητισμός / Άλεξ Μόργκαν: Η θρύλος του αμερικανικού ποδοσφαίρου ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το άθλημα

Φορώντας τη φανέλα της Εθνικής Ομάδας Γυναικών των ΗΠA, η Μόργκαν κατέκτησε δύο φορές το Παγκόσμιο Κύπελλο και κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012
LIFO NEWSROOM