Τσιτσιπάς: Πήγε να σπάσει τη ρακέτα του και τρόμαξε τη συμπαίκτρια - σύντροφό του Μπαντόσα

Τσιτσιπάς: Πήγε να σπάσει τη ρακέτα του και τρόμαξε τη συμπαίκτρια - σύντροφό του Μπαντόσα Facebook Twitter
Στέφανος Τσιτσιπάς. Φωτ.: EPA
0

Ο Έλληνας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς είχε ακόμα μία έκρηξη στο γήπεδο, αυτή τη φορά εναντίον της ρακέτας του, την οποία προσπάθησε να σπάσει μετά από έναν χαμένο πόντο.

Η σύντροφός του, Πάουλα Μπαντόσα, που βρισκόταν λίγα μέτρα μακριά του καθώς έπαιζαν μαζί σε διπλό μικτό αγώνα, φάνηκε να τρομάζει από την αντίδρασή του.

Όπως φαίνεται και σε βίντεο, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, μετά από έναν χαμένο πόντο, εξοργίστηκε και επιχείρησε να σπάσει τη ρακέτα του χτυπώντας την με δύναμη στο γήπεδο. Η Ισπανίδα σύντροφός του τρόμαξε από την οργισμένη αντίδρασή του.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια του tie-break του πρώτου σετ στο διπλό μικτό. Το μεξικανικό δίδυμο προηγείτο με 5-3 και σερβίριζε. Μετά από σερβίς του Γκονζάλες, ο Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να επιστρέψει σωστά τη μπάλα, γεγονός που τον εκνεύρισε έντονα.

Τελικά, το διάσημο ζευγάρι ηττήθηκε από το δίδυμο Γκονζάλες - Όλμο με 2-0 σετ (7-6, 6-4).

Το περιστατικό του Στέφανου Τσιτσιπά με τον πατέρα του

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε ένα έντονο επεισόδιο με τον πατέρα του και προπονητή του, Απόστολο Τσιτσιπά. Κατά τη διάρκεια ενός από τους αγώνες του, ο Έλληνας τενίστας φάνηκε να εκφράζει έντονα τη δυσαρέσκειά του προς τον πατέρα του, ο οποίος καθόταν στην κερκίδα και του έδινε οδηγίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τσιτσιπάς ενοχλήθηκε από τις συνεχείς παραινέσεις του πατέρα του κατά τη διάρκεια του αγώνα και του ζήτησε με επιτακτικό τρόπο να σταματήσει να μιλάει. Το περιστατικό έγινε ευρύτερα γνωστό όταν οι κάμερες κατέγραψαν τη στιγμή αυτή, με τον Τσιτσιπά να φωνάζει προς τον πατέρα του, να τον βρίζει και να του ζητάει να μην παρεμβαίνει στον αγώνα. Λίγες ημέρες μετά, ανακοίνωσε πως δεν θα είναι πια προπονητής του. 

Αυτό το επεισόδιο δημιούργησε πολλές συζητήσεις για τη δυναμική της σχέσης μεταξύ πατέρα και γιου στην αθλητική τους συνεργασία, καθώς και για την πίεση που αντιμετωπίζει ο Τσιτσιπάς σε αγωνιστικό επίπεδο

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ