Ύποπτος για βιασμό στην Σουηδία ο Κιλιάν Εμπαπέ

Ύποπτος για βιασμό στην Σουηδία ο Κιλιάν Μπαπέ Facebook Twitter
Φωτ: Eurokinissi
0

Η αστυνομία της Στοκχόλμης ερευνά υπόθεση βιασμού μετά την επίσκεψη του Γάλλου παγκόσμιου αστέρα Κιλιάν Εμπαπέ στη Στοκχόλμη την περασμένη εβδομάδα.

«Δεν θα επιβεβαιώσω ότι πρόκειται για βιασμό. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι καταγγέλθηκε ότι διαπράχθηκε ένα έγκλημα στις 10 Οκτωβρίου στο κέντρο της Στοκχόλμης», ανέφερε η εισαγγελέας Μαρίνα Τσιράκοβα.

Σύμφωνα με την Expressen, αντικείμενο της έρευνας είναι ο Κιλιάν Εμπαπέ. Ο Γάλλος θεωρείται εύλογα ύποπτος για βιασμό και σεξουαλική επίθεση, που είναι ο χαμηλότερος βαθμός σύνδεσης με την υπόθεση.

Ο παγκόσμιος σταρ αρνείται τους ισχυρισμούς και γράφει στο Χ ότι πρόκειται για «fake news». 

Ο Sven-Erik Alhem, πρόεδρος της Victim Support Sweden και πρώην επικεφαλής εισαγγελέας, λέει ότι το επόμενο βήμα της έρευνας είναι μια πιθανή ακρόαση του Κιλιάν Εμπαπέ. Η ακρόαση δεν είναι απαραίτητο να πραγματοποιηθεί στη Σουηδία, αλλά μπορεί να λάβει χώρα και εκεί όπου βρίσκεται μέσω εκπροσώπου του.

Μόνο μετά από ενδεχόμενη ακρόαση ο εισαγγελέας μπορεί να κρίνει αν η υπόθεση πρέπει να κλείσει ή αν θα προχωρήσει νομικά.

Η Ουλρίκα Ρόγκλαντ, δικηγόρος και πρώην δικαστής έκανε μια γενική δήλωση σχετικά με το τι απαιτείται για τη δίωξη ενός πολίτη της ΕΕ που είναι ύποπτος για βιασμό στη Σουηδία.

«Εάν το άτομο δεν παραδοθεί οικειοθελώς, πρέπει πρώτα να συλληφθεί ερήμην του, γεγονός που επιτρέπει την υποβολή αιτήματος έκδοσης στη Σουηδία», εξηγεί η Ρόγκλαντ. «Εάν εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τη Σουηδία, το δικαστήριο και η αστυνομία της χώρας όπου βρίσκεται το άτομο θα αποφασίσουν για το ένταλμα», εξηγεί.

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η κολυμβήτρια από την Παραγουάη άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η κολυμβήτρια από την Παραγουάη αποσύρθηκε και άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans

Κατά τη διάρκεια των Αγώνων στο Παρίσι η Λουάνα Αλόνσο είχε απασχολήσει καθώς της είχε ζητηθεί να αποχωρήσει από το Ολυμπιακό Χωριό λόγω «ανάρμοστης» συμπεριφοράς
LIFO NEWSROOM