Anadolu: Ελληνική πυραυλάκατος παρενόχλησε τουρκική κορβέτα

Anadolu: Ελληνική πυραυλάκατος παρενόχλησε τουρκική κορβέτα Facebook Twitter
0

Πως ελληνική πυραυλάκατος παρενόχλησε τουρκική κορβέτα στο «νότιο Αιγαίο» μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο Ανατολή σε τηλεγράφημά του,

Το Anadolu δημοσίευσε και βίντεο που υποστηρίζει πως προέρχεται από τις κάμερες του τουρκικού πλοίου ενώ λέει ότι την παρενόχληση έκανε η πυραυλάκατος Κρυσταλλίδης.

 

Κατά το τουρκικό τηλεγράφημα, η πυραυλάκατος του ελληνικού πολεμικού ναυτικού παρενόχλησε την τουρκική κορβέτα Μπουργκάζαντά σε διεθνή ύδατα στο νότιο Αιγαίο.

«Η ελληνική πυραυλάκατος προσέγγισε την τουρκική κορβέτα στα 200 μέτρα από την αριστερή πλευρά, αλλά αναγκάστηκε τελικά να απομακρυνθεί από την περιοχή μετά τις προειδοποιήσεις ότι θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας» σχολιάζει το πρακτορείο.

Από την Αθήνα οι πηγές αμφισβητούν το βίντεο και σημειώνουν πως δεν είναι γνωστή η  ημερομηνία του βίντεο και πως δεν αποδεικνύεται  αν το περιστατικό συνέβη όντως στο Αιγαίο.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο Έντι Ράμα λέει ψέματα στην Ελλάδα»

LiFO politics / «Ο Έντι Ράμα λέει ψέματα στην Ελλάδα»

Ο διπλωμάτης Αλέξανδρος Μαλλιάς, πρώην πρέσβης της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον, τα Τίρανα και τα Σκόπια, μιλάει για τις αλλαγές που φέρνει η πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ στις ΗΠΑ, καθώς και για τις δύσκολες σχέσεις της Ελλάδας με την Αλβανία, ειδικά κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας του Έντι Ράμα.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Οι θάνατοι αμάχων στο Σούμι μπορεί να αναγκάσουν την Ουάσινγκτον να αλλάξει στάση απέναντι στον Πούτιν

Διεθνή / Πόλεμος στην Ουκρανία: Η σφαγή στο Σούμι και πώς οι ΗΠΑ μπορεί να αλλάξουν στάση απέναντι στον Πούτιν

Η ασυμφωνία μεταξύ των δολοφονημένων στο Σούμι και της φωτογραφικής χειραψίας Γουίτκοφ-Πούτιν είναι κάτι παραπάνω από προφανής στους περισσότερους παρατηρητές
LIFO NEWSROOM
«Σκότωσε τους γονείς του για να σκοτώσει τον Τραμπ»: Το σχέδιο ενός 17χρονου για να «ρίξει» την Αμερικανική κυβέρνηση

Διεθνή / «Σκότωσε τους γονείς του για να δολοφονήσει τον Τραμπ»: 17χρονος ήθελε να «ρίξει» την κυβέρνηση των ΗΠΑ

Το FBI δήλωσε ότι ο έφηβος ήταν σε επαφή με άτομα που μιλούσαν ρωσικά και είχε ως στόχο «να προκαλέσει κυβερνητική κατάρρευση εξοντώνοντας τον πρόεδρο»
LIFO NEWSROOM