Απέκτησε τρία παιδιά με την κόρη του

Απέκτησε τρία παιδιά με την κόρη του Facebook Twitter
1

Σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών καταδικάστηκε ένας άνδρας από τη Βρετανία, ο οποίος είχε σεξουαλικές σχέσεις με την κόρη του και είχε αποκτήσει μαζί της τρία παιδιά!

Σύμφωνα με την Daily Mail, το κορίτσι  είπε στην αστυνομία ότι ήταν 14 χρόνων όταν ο πατέρας της για πρώτη φορά τη φίλησε και την άγγιξε ερωτικά. Στη συνέχεια άρχισαν να έχουν τακτικές σεξουαλικές επαφές που κράτησαν συνολικά 16 χρόνια.

Το πρώτο τους παιδί το απέκτησαν το 2002 ενώ το τελευταίο το 2010.  

Ο 57χρονος πατέρας συνελήφθη το 2005 για αιμομιξία καθώς παραδέχθηκε πως ήταν πατέρας- και παππούς του πρώτου παιδιού, ωστόσο η κόρη του δεν έκανε κάποια καταγγελία σε βάρος του.

Μόλις το 2012 η κόρη πήγε στην αστυνομία για να καταγγείλει την πράξη του πατέρα της. «Εκείνη τη εποχή η κόρη σου σε περιγράφει ως έναν άνδρα δεσποτικό και ζηλιάρη. Η ζωή της προφανώς δεν την ευχαριστούσε γι’ αυτό το 2012 πήγε στην αστυνομία», τόνισε ο δικαστής.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, το κορίτσι πίστευε μέχρι την εφηβεία πως κάποιος άλλος ήταν ο πατέρας της, καθώς δεν τον είχε δει από τότε που ήταν νήπιο και εκείνος δεν είπε τίποτα. Όταν ανακάλυψε την αλήθεια και τον αναγνώρισε ως πραγματικό της πατέρα, δεν διέκοψε τη σχέση αλλά μετακόμισε μαζί του ύστερα από ένα πρόβλημα που προέκυψε με τον πατριό της.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βούτσιτς για τα επεισόδια στο κοινοβούλιο: «Έφεραν καπνογόνα κρυμμένα στα εσώρουχά τους»

Διεθνή / Βούτσιτς για τα επεισόδια στο κοινοβούλιο: «Έφεραν καπνογόνα κρυμμένα στα εσώρουχά τους»

Ο Βούτσιτς αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην περίπτωση της Σόνια Ίλιτς, μιας εγκύου οκτώ μηνών, η οποία τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων χαρακτηρίζοντας το αγέννητο παιδί ως «σύμβολο της νίκης ενάντια στην έγχρωμη επανάσταση»
LIFO NEWSROOM
Τριντό: «Είμαστε Καναδοί, θα παλέψουμε και θα νικήσουμε» - Ανακοίνωσε αντίμετρα στους δασμούς του Τραμπ

Διεθνή / Τριντό: «Είμαστε Καναδοί, θα παλέψουμε και θα νικήσουμε» - Ανακοίνωσε αντίμετρα στους δασμούς του Τραμπ

«Ο Καναδάς δεν θα γίνει ποτέ η 51η πολιτεία των Ηνωμένων Πολιτειών», δήλωσε κατηγορηματικά, εκφράζοντας αβεβαιότητα για το αν υπάρχουν διαπραγματευτικά περιθώρια με την Ουάσινγκτον
LIFO NEWSROOM
Τζέι Ντι Βανς: 20.000 στρατιώτες από μία τυχαία χώρα δεν θα διασφαλίσουν την ειρήνη στην Ουκρανία

Διεθνή / Τζέι Ντι Βανς: 20.000 στρατιώτες από μία τυχαία χώρα δεν θα διασφαλίσουν την ειρήνη στην Ουκρανία

«Αν θέλεις να διασφαλίσεις ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν θα εισβάλει ξανά στην Ουκρανία, η καλύτερη εγγύηση ασφαλείας είναι να προσφέρεις στους Αμερικανούς οικονομικό όφελος στο μέλλον της Ουκρανίας» υποστήριξε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Μόνο σε τέσσερα χρόνια;;; Ενόψει του ότι η κόρη ήταν ανήλικη όταν άρχισε τις σεξουαλικές επαφές μαζί της, έπρεπε να καταδικαστεί σε περισσότερα χρόνια.