Απέκτησε τρία παιδιά με την κόρη του

Απέκτησε τρία παιδιά με την κόρη του Facebook Twitter
1

Σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών καταδικάστηκε ένας άνδρας από τη Βρετανία, ο οποίος είχε σεξουαλικές σχέσεις με την κόρη του και είχε αποκτήσει μαζί της τρία παιδιά!

Σύμφωνα με την Daily Mail, το κορίτσι  είπε στην αστυνομία ότι ήταν 14 χρόνων όταν ο πατέρας της για πρώτη φορά τη φίλησε και την άγγιξε ερωτικά. Στη συνέχεια άρχισαν να έχουν τακτικές σεξουαλικές επαφές που κράτησαν συνολικά 16 χρόνια.

Το πρώτο τους παιδί το απέκτησαν το 2002 ενώ το τελευταίο το 2010.  

Ο 57χρονος πατέρας συνελήφθη το 2005 για αιμομιξία καθώς παραδέχθηκε πως ήταν πατέρας- και παππούς του πρώτου παιδιού, ωστόσο η κόρη του δεν έκανε κάποια καταγγελία σε βάρος του.

Μόλις το 2012 η κόρη πήγε στην αστυνομία για να καταγγείλει την πράξη του πατέρα της. «Εκείνη τη εποχή η κόρη σου σε περιγράφει ως έναν άνδρα δεσποτικό και ζηλιάρη. Η ζωή της προφανώς δεν την ευχαριστούσε γι’ αυτό το 2012 πήγε στην αστυνομία», τόνισε ο δικαστής.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, το κορίτσι πίστευε μέχρι την εφηβεία πως κάποιος άλλος ήταν ο πατέρας της, καθώς δεν τον είχε δει από τότε που ήταν νήπιο και εκείνος δεν είπε τίποτα. Όταν ανακάλυψε την αλήθεια και τον αναγνώρισε ως πραγματικό της πατέρα, δεν διέκοψε τη σχέση αλλά μετακόμισε μαζί του ύστερα από ένα πρόβλημα που προέκυψε με τον πατριό της.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

Διεθνή / Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

«Με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνεται στα ύψη σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Βαρκελώνη και η Βενετία, οι ντόπιοι το λένε δυνατά και καθαρά: Αρκετά», γράφει η αμερικανική εφημερίδα - Τι επισημαίνει για την περίπτωση της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: 99χρονη έγινε σταρ στο TikTok  με την βοήθεια της 21χρονης δισεγγονής της

Διεθνή / Γαλλία: 99χρονη έγινε σταρ στο TikTok  με την βοήθεια της 21χρονης δισεγγονής της

Επί δύο χρόνια οι δύο γυναίκες μοιράζονται τις περιπέτειές τους με 10 εκατομμύρια συνδρομητές - Το μήνυμα που θέλουν να στείλουν είναι η νέα γενιά να μην αφήνει μόνους τους ηλικιωμένους
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ

σχόλια

1 σχόλια
Μόνο σε τέσσερα χρόνια;;; Ενόψει του ότι η κόρη ήταν ανήλικη όταν άρχισε τις σεξουαλικές επαφές μαζί της, έπρεπε να καταδικαστεί σε περισσότερα χρόνια.