Βασίλισσα Καμίλα: Είχε πνευμονία, επιβεβαιώνει το Παλάτι

Βασίλισσα Καμίλα: Είχε πνευμονία, επιβεβαιώνει το Παλάτι Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Η βασίλισσα Καμίλα υπέστη πνευμονία, όπως επιβεβαίωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Η 77χρονη βασίλισσα, «απουσίαζε από τμήματα της επίσημης επίσκεψης του εμίρη του Κατάρ λόγω ασθένειας, αλλά συνάντησε τον βασιλιά και τους καλεσμένους για γεύμα στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ» γράφουν τα διεθνή μέσα. Το παλάτι επιβεβαίωσε ότι αυτό που την ταλαιπώρησε δεν ήταν μια απλή λοίμωξη, αλλά πως επρόκειτο για πνευμονία.

Νωρίτερα, τον Νοέμβριο, εκπρόσωπος της βασιλικής οικογένειας είχε ενημερώσει ότι η Καμίλα δεν θα συμμετείχε σε προγραμματισμένες συναντήσεις «λόγω μιας λοίμωξης στο αναπνευστικό, για την οποία οι γιατροί της συνέστησαν μια σύντομη περίοδο ξεκούρασης».

Η παραπάνω ενημέρωση είχε δημοσιευτεί λίγο αφού ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα, επέστρεψαν από την Αυστραλία.

Παρά τις έντονες ενοχλήσεις που είχε, η βασίλισσα δεν νοσηλεύτηκε. Ωστόσο, εξακολουθεί  να λαμβάνει  φαρμακευτική αγωγή και δεν φέρεται να έχει ξεπεράσει τα επακόλουθα της πνευμονίας, όπως το αίσθημα της κόπωσης. Η βασίλισσα δεν παρέστη στην υπαίθρια τελετή υποδοχής, μετά από τις συστάσεις των γιατρών της.

Νωρίτερα, έφτασε χαμογελαστή στο παλάτι του Μπάκιγχαμ και περίμενε μέσα τον εμίρη του Κατάρ και τη σύζυγό του. Έτσι, εξηγήθηκε η απουσία της από την τελετή. 

Η Καμίλα προσβλήθηκε από λοίμωξη του αναπνευστικού μετά από ένα μακρύ ταξίδι στην Αυστραλία και τη Σαμόα.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Ο Τραμπ απειλεί με «κόλαση» αν δεν αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι όμηροι μέχρι το Σάββατο

Διεθνή / Γάζα: Ο Τραμπ απειλεί με «κόλαση» αν δεν αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι όμηροι μέχρι το Σάββατο

Είχε προηγηθεί η απειλή της Χαμάς περί αναβολής επ’ αόριστον της προσεχούς ανταλλαγής ομήρων και κρατουμένων στο πλαίσιο της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας
LIFO NEWSROOM
Μήνυση κατά του Ντόναλντ Τραμπ από τον πρώην επικεφαλής του Γραφείου Ειδικού Εισαγγελέα

Διεθνή / Μήνυση κατά του Ντόναλντ Τραμπ από τον πρώην επικεφαλής του Γραφείου Ειδικού Εισαγγελέα

Ο Ντέλινγκερ υποστηρίζει ότι η απομάκρυνσή του ήταν παράνομη και αποτελεί μέρος της εκτεταμένης αναδιοργάνωσης της ομοσπονδιακής διοίκησης που προωθεί η κυβέρνηση Τραμπ
LIFO NEWSROOM