Δύο νεκροί από ανατροπή σχολικού λεωφορείου στο Λίβερπουλ

Ανατροπή σχολικού λεωφορείου στο Λίβερπουλ- Δύο νεκροί Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν μετά από ανατροπή σχολικού λεωφορείου κοντά στο Λίβερπουλ σήμερα.

Μία 14χρονη μαθήτρια και ο οδηγός του λεωφορείου είναι τα άτομα που σκοτώθηκαν μετά την ανατροπή του, σύμφωνα με τις αρχές. 

Δύο άλλοι επιβάτες του λεωφορείου μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο παίδων Alder Hey στο Λίβερπουλ με σοβαρά τραύματα, ενώ αρκετοί άλλοι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε γύρω νοσοκομεία για την αντιμετώπιση ελαφρών τραυματισμών, σύμφωνα με το BBC.

Συνολικά 50 παιδιά μεταφέρθηκαν σε κέντρα υγείας. Τριάντα εννέα από αυτά πήραν εξιτήριο, ενώ τα υπόλοιπα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία για περαιτέρω θεραπεία.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο Έντι Ράμα λέει ψέματα στην Ελλάδα»

LiFO politics / «Ο Έντι Ράμα λέει ψέματα στην Ελλάδα»

Ο διπλωμάτης Αλέξανδρος Μαλλιάς, πρώην πρέσβης της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον, τα Τίρανα και τα Σκόπια, μιλάει για τις αλλαγές που φέρνει η πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ στις ΗΠΑ, καθώς και για τις δύσκολες σχέσεις της Ελλάδας με την Αλβανία, ειδικά κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας του Έντι Ράμα.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Οι θάνατοι αμάχων στο Σούμι μπορεί να αναγκάσουν την Ουάσινγκτον να αλλάξει στάση απέναντι στον Πούτιν

Διεθνή / Πόλεμος στην Ουκρανία: Η σφαγή στο Σούμι και πώς οι ΗΠΑ μπορεί να αλλάξουν στάση απέναντι στον Πούτιν

Η ασυμφωνία μεταξύ των δολοφονημένων στο Σούμι και της φωτογραφικής χειραψίας Γουίτκοφ-Πούτιν είναι κάτι παραπάνω από προφανής στους περισσότερους παρατηρητές
LIFO NEWSROOM
«Σκότωσε τους γονείς του για να σκοτώσει τον Τραμπ»: Το σχέδιο ενός 17χρονου για να «ρίξει» την Αμερικανική κυβέρνηση

Διεθνή / «Σκότωσε τους γονείς του για να δολοφονήσει τον Τραμπ»: 17χρονος ήθελε να «ρίξει» την κυβέρνηση των ΗΠΑ

Το FBI δήλωσε ότι ο έφηβος ήταν σε επαφή με άτομα που μιλούσαν ρωσικά και είχε ως στόχο «να προκαλέσει κυβερνητική κατάρρευση εξοντώνοντας τον πρόεδρο»
LIFO NEWSROOM