Εστιατόριο έριχνε όπιο στα φαγητά

Εστιατόριο έριχνε όπιο στα φαγητά Facebook Twitter
3

Εστιατόριο στην Κίνα προσέθετε όπιο στο μενού του, σε μία προσπάθεια να κάνει τους πελάτες μόνιμους θαμώνες μέσα από τον εθισμό.

Σύμφωνα με το BBC, ο ιδιοκτήτης του «Yan’an noodle shop», ομολόγησε ότι προμηθευόταν μπουμπούκια παπαρούνας για να χρησιμοποιεί το όπιο στα φαγητά, αφού πρώτα άλεθε τους σπόρους.

Η μέθοδος αποκαλύφθηκε όταν πελάτhς πέρασε από τεστ της τροχαίας κατά την έξοδο του από το εστιατόριο και βρέθηκε θετικός σε ναρκωτικά. Αρχικά δεν έγινε πιστευτός από τις αρχές ότι δεν είχε κάνει χρήση και αναζητώντας εξήγηση, υποπτεύθηκε το εστιατόριο.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιχειρήσεις σε συναγερμό: Οι δασμοί Τραμπ οδηγούν σε μείωση καταναλωτικών δαπανών

Διεθνή / Επιχειρήσεις σε συναγερμό: Οι δασμοί Τραμπ οδηγούν σε μείωση καταναλωτικών δαπανών

Παρά το γεγονός ότι ο Τραμπ έχει δηλώσει πως οι πολιτικές του μπορεί να προκαλέσουν «βραχυπρόθεσμο πόνο», η ανησυχία για τις οικονομικές επιπτώσεις εντάθηκε, καθώς απέφυγε να προβλέψει αν η πολιτική του θα οδηγήσει σε ύφεση
LIFO NEWSROOM
Θανατηφόρες «μπόμπες» στην Τουρκία: 160 νεκροί από δηλητηρίαση αλκοόλ από τις αρχές του έτους

Διεθνή / Θανατηφόρες «μπόμπες» στην Τουρκία: 160 νεκροί από δηλητηρίαση αλκοόλ από τις αρχές του έτους

Επίσημα στοιχεία δείχνουν ότι η μέση ετήσια κατανάλωση αλκοόλ στην Τουρκία είναι μόλις δύο λίτρα ανά άτομο, αλλά κανείς δεν γνωρίζει πόσο αλκοόλ παράγεται και καταναλώνεται παράνομα
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια