Εστιατόριο στην Κίνα προσέθετε όπιο στο μενού του, σε μία προσπάθεια να κάνει τους πελάτες μόνιμους θαμώνες μέσα από τον εθισμό.
Σύμφωνα με το BBC, ο ιδιοκτήτης του «Yan’an noodle shop», ομολόγησε ότι προμηθευόταν μπουμπούκια παπαρούνας για να χρησιμοποιεί το όπιο στα φαγητά, αφού πρώτα άλεθε τους σπόρους.
Η μέθοδος αποκαλύφθηκε όταν πελάτhς πέρασε από τεστ της τροχαίας κατά την έξοδο του από το εστιατόριο και βρέθηκε θετικός σε ναρκωτικά. Αρχικά δεν έγινε πιστευτός από τις αρχές ότι δεν είχε κάνει χρήση και αναζητώντας εξήγηση, υποπτεύθηκε το εστιατόριο.
σχόλια