To φιλί της Μόνικα Μπελούτσι στην Καρόλ Μπουκέ: «Έκανα την ταινία επειδή ήθελα να την φιλήσω»

To φιλί της Μόνικα Μπελούτσι στην Καρόλ Μπουκέ: «Έκανα την ταινία επειδή ήθελα να την φιλήσω» Facebook Twitter
0

Η Μόνικα Μπελούτσι επέλεξε για πρώτη φορά να υποδυθεί μια ομοφυλόφιλη γυναίκα στην ταινία «Les fantasmes» των David και Stéphane Foenkinos, όπου συμπρωταγωνιστεί με την Καρόλ Μπουκέ. 

Πρόκειται για μια γαλλική ταινία που εστιάζει στις σχέσεις έξι διαφορετικών ζευγαριών, που προσπαθούν να εξερευνήσουν τις πιο απόκρυφες πλευρές της προσωπικής ζωής τους, ξεκινώντας από τις φαντασιώσεις και τα «φαντάσματα» που τους στοιχειώνουν. 

Οι δυο ηθοποιοί δεν γνωρίζονταν πριν αρχίσουν τα γυρίσματα της ταινίας, ωστόσο στη διάρκεια κατάφεραν να αναπτύξουν ένα βαθύ δέσιμο και μια μοναδική σχέση, που τις βοήθησε να μπουν ακόμη καλύτερα στον ρόλο. 

«Μιλάει και χαμογελάει πολύ. Αλλά πάντα πηγάζει από εκείνη ένα μυστήριο που με ελκύει τρομερά. Έκανα την ταινία επειδή ήθελα να φιλήσω την Καρόλ Μπουκέ», λέει η Μόνικα Μπελούτσι, που φωτογραφήθηκε με την συμπρωταγωνίστριά της για το Paris Match, δίνοντας ένα φιλί στο στόμα.

«Οι ερωτικές σκηνές μεταξύ μας ήταν κάτι πολύ απλό και διασκεδαστικό. Ξέραμε ότι οι συγκεκριμένες σκηνές θα γυρίζονταν με σεμνότητα», προσθέτει η 56χρονη ηθοποιός.


Εξίσου ενθουσιασμένη με την συνεργασία τους, εμφανίστηκε όμως και η Καρόλ Μπουκέ, που έχει τιμηθεί με Βραβείο Σεζάρ Καλύτερης Ηθοποιού για  την ερμηνεία της στην ταινία «Too Beautiful For You» (1989).

«Η παρουσία της Μόνικα Μπελούτσι είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους συμφώνησα να κάνω αυτήν την ταινία», σημειώνει στην συνέντευξή της, προσθέτοντας πως στις ερωτικές σκηνές «απλώς εμπιστεύτηκα τη Μόνικα».

Όσο για τον ρόλο της ομοφυλόφιλης Μαρί, η 63χρονη ηθοποιός λέει πως μετάνιωσε που δεν έζησε αυτή την εμπειρία νωρίτερα. «Είμαι αυστηρά ετεροφυλόφιλη. Ωστόσο, λυπάμαι που δεν μου άρεσαν και οι γυναίκες. Είναι κρίμα...», σημείωσε. 

Η ταινία «Les Fantasmes» θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 18 Αυγούστου.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χάθηκαν 500.000 αμερικανικά όπλα στο Αφγανιστάν – Στα χέρια τρομοκρατών μέσω Ταλιμπάν

Διεθνή / Χάθηκαν 500.000 αμερικανικά όπλα στο Αφγανιστάν – Στα χέρια τρομοκρατών μέσω Ταλιμπάν

Περισσότερα από 500.000 αμερικανικά όπλα που κατασχέθηκαν από τους Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν φέρονται να έχουν χαθεί ή πουληθεί στη μαύρη αγορά - Μέρος αυτών έχει καταλήξει σε τρομοκρατικές οργανώσεις όπως η Αλ Κάιντα
LIFO NEWSROOM
Τραμπ: «Αν δεν υπάρξει πρόοδος, οι ΗΠΑ θα αποχωρήσουν από τη συμφωνία για τον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας»

Διεθνή / Τραμπ: «Αν δεν υπάρξει πρόοδος, οι ΗΠΑ θα αποχωρήσουν από τη συμφωνία για τον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας»

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο τερματισμού της αμερικανικής διαμεσολάβησης – Απέφυγε να δεσμευτεί για συνέχιση της στρατιωτικής στήριξης προς το Κίεβο
LIFO NEWSROOM
Η κυβέρνηση Τραμπ ζητά αρχεία ξένων χρηματοδοτών του Χάρβαρντ

Διεθνή / Η κυβέρνηση Τραμπ ζητά αρχεία ξένων χρηματοδοτών του Χάρβαρντ

Η κυβέρνηση Τραμπ κλιμακώνει την πίεση στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, ζητώντας αναδρομικά στοιχεία ξένων χρηματοδοτήσεων και παγώνοντας 2,26 δισ. δολάρια σε ομοσπονδιακή χρηματοδότηση, εν μέσω κατηγοριών για ανεπαρκή προστασία φοιτητών κατά των διακρίσεων
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Μόλυβδος και βαρέα μέταλλα σε 9 στις 10 οδοντόκρεμες – Ανησυχητικά ευρήματα ακόμη και σε παιδικά προϊόντα

Διεθνή / ΗΠΑ: Μόλυβδος και βαρέα μέταλλα σε 9 στις 10 οδοντόκρεμες – Ανησυχητικά ευρήματα ακόμη και σε παιδικά προϊόντα

Η έκθεση θέτει υπό αμφισβήτηση την ασφάλεια οδοντόκρεμων ευρείας κυκλοφορίας, ενώ αναδεικνύει την ανάγκη για αυστηρότερη νομοθεσία και ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού
LIFO NEWSROOM
Τζέι Ντι Βανς σε Βρετανία: «Καταργήστε τους νόμους υπέρ των ΛΟΑΤΚΙ+ για να εξασφαλίσετε μια εμπορική συμφωνία»

Διεθνή / Τζέι Ντι Βανς σε Βρετανία: «Καταργήστε τους νόμους υπέρ των ΛΟΑΤΚΙ+ για να εξασφαλίσετε μια εμπορική συμφωνία»

Υψηλόβαθμο στέλεχος της Ουάσινγκτον μιλώντας στην Independent, ξεκαθάρισε πως ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ έχει «εμμονή με την πτώση του δυτικού πολιτισμού»
LIFO NEWSROOM
Ελπίδες για εμπορική συμφωνία ΗΠΑ–Κίνας: Ο Τραμπ βλέπει τέλος στον «πόλεμο των δασμών» μέσα σε ένα μήνα

Διεθνή / Ελπίδες για εμπορική συμφωνία ΗΠΑ–Κίνας: Ο Τραμπ βλέπει τέλος στον «πόλεμο των δασμών» μέσα σε ένα μήνα

Ο Τραμπ δηλώνει ότι επίκειται εμπορική συμφωνία ΗΠΑ–Κίνας εντός ενός μήνα, μεσούσης της δασμολογικής σύγκρουσης - Οι γεωπολιτικές και οικονομικές προεκτάσεις και το διπλωματικό παιχνίδι που εξελίσσεται παγκοσμίως
LIFO NEWSROOM