Η πρώην Μις Βρετανία έγινε πλουσιότερη και από την Ελισάβετ με το διαζύγιό της

Η πρώην Μις Βρετανία έγινε πλουσιότερη και από την Ελισάβετ με το διαζύγιό της Facebook Twitter
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / GETTY IMAGES
0

Από τον τίτλο της Μις Βρετανίας στον τίτλο... της πλουσιότερης γυναίκας της χώρας. Ο λόγος για τον Κίρστι Μπερταρέλι, η οποία στα 50 της χρόνια έγινε πιο πλούσια ακόμα και από τη βασίλισσα Ελισάβετ, έπειτα από το διαζύγιο που πήρε.

Η Μπερταλέλι ήταν παντρεμένη τα τελευταία 21 χρόνια με τον Ελβετό μεγιστάνα Ερνέστο. Το ζευγάρι είχε συμπεριληφθεί φέτος στην 14η θέση της λίστας των Sunday Times με τους πλουσιότερους ανθρώπους της Βρετανίας, με την περιουσία τους να εκτιμάται στα 9,2 δισεκατομμύρια λίρες.

Ωστόσο, οι Μπερταλέλι, όπως μεταδίδουν διεθνή μέσα ενημέρωσης, αποφάσισαν να χαράξουν διαφορετικούς δρόμους, με το διαζύγιό τους να αποτελεί μία έκπληξη για πολλούς, καθώς τίποτα μέχρι και την ανακοίνωση δεν μαρτυρούσε πως αντιμετώπιζαν προβλήματα στο γάμο τους.

Το ζευγάρι αρνείται να αποκαλύψει το ύψος της διατροφής και της περιουσίας που πήρε η Κίρστι Μπερταρέλι μετά το διαζύγιο, αλλά σύμφωνα με τους TheTimes, η πρώην Μις Βρετανία συμφώνησε να αποδεχτεί έναν διακανονισμό ύψους 350 εκατομμυρίων λιρών, καθιστώντας την καθιστά την πλουσιότερη διαζευγμένη στη Βρετανία στη νομική ιστορία.

Η πρώην Μις Βρετανία έγινε πλουσιότερη και από την Ελισάβετ με το διαζύγιό της Facebook Twitter
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / GETTY IMAGES

Παράλληλα, η Κίρστι, η οποία σήμερα είναι στιχουργός και τραγουδίστρια έλαβε επίσης ένα εντυπωσιακό μοντέρνο σπίτι στη λίμνη της Γενεύης στην Ελβετία, το οποίο αγοράστηκε φέτος έναντι 52 εκατομμυρίων λιρών. Κατέχει επίσης ένα σαλέ 8 εκατομμυρίων λιρών στο ελβετικό χειμερινό θέρετρο Γκστάαντ.

Με πληροφορίες από TheTimes

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η κόλαση θα πέσει επάνω σας» - Ο Τραμπ απειλεί ανοιχτά τους Χούτι για τις επιθέσεις στην Ερυθρά

Διεθνή / «Η κόλαση θα πέσει επάνω σας» - Ο Τραμπ απειλεί ανοιχτά τους Χούτι για τις επιθέσεις στην Ερυθρά

«Η επίθεση κατά των αμερικανικών πλοίων δεν θα γίνει ανεκτή» επισημαίνει ενώ παράλληλα καλεί το Ιράν να διακόψει την υποστήριξη προς τους «τρομοκράτες Χούτι»
LIFO NEWSROOM
Το Ιράν χρησιμοποιεί drones και AI για να επιβάλει τη χιτζάμπ

Διεθνή / Ιράν: Οι αρχές χρησιμοποιούν drones και κάμερες ασφαλείας για να επιβάλουν τη χιτζάμπ

Οι κάμερες ασφαλείας σε μεγάλους δρόμους χρησιμοποιούνται για την αναζήτηση ακάλυπτων γυναικών, ενώ έχει κυκλοφορήσει και εφαρμογή όπου οι πολίτες καταγγέλλουν γυναίκες χωρίς χιτζάμπ
LIFO NEWSROOM
Η Σέινμπαουμ απορρίπτει το ενδεχόμενο αμερικανικής στρατιωτικής επιχείρησης κατά των καρτέλ ναρκωτικών

Διεθνή / Η Σέινμπαουμ απορρίπτει το ενδεχόμενο αμερικανικής στρατιωτικής επιχείρησης κατά των καρτέλ ναρκωτικών

Το Μεξικό δεν θα αποδεχθεί οποιαδήποτε αμερικανική «εισβολή» στην επικράτειά του με πρόσχημα τον αγώνα εναντίον των καρτέλ ναρκωτικών, προειδοποίησε η πρόεδρος Σέινμπαουμ
LIFO NEWSROOM