Η στιγμή που αστυνομικός πέφτει πάνω σε αλιγάτορα, για να τον ακινητοποιήσει

Αλιγάτορας Facebook Twitter
0

Βίντεο καταγράφει την επιχείρηση που έστησε η αστυνομία προκειμένου να αιχμαλωτίσει έναν αλιγάτορα στη Φλόριντα. 

Ο μήκος 2,7 μέτρων αλιγάτορας εντοπίστηκε σε δρόμο, στην Τάμπα και για να αιχμαλωτιστεί χρειάστηκε σχοινί, κολλητική ταινία και η συνδρομή ενός αστυνομικού, ο οποίος έπεσε πάνω στο ερπετό προκειμένου να το ακινητοποιήσει. 

Αρχικά, ένας αστυνομικός σκουντούσε τον αλιγάτορα, προκειμένου να τον κάνει να κουραστεί. «Το ξέρω φίλε μου», ακούγεται να λέει ο αστυνομικός κάποια στιγμή, σχολιάζοντας τις αντιδράσεις του ερπετού. 

Αφού πέρασαν ένα σχοινί στο κεφάλι του αλιγάτορα, χρειάστηκε να πέσει ένας αστυνομικός πάνω στο ερπετό, για να το ακινητοποιήσει, όσο οι συνάδελφοί του έδεναν με ταινία το στόμα του. Στη συνέχεια, ο αλιγάτορας μεταφέρθηκε με φορτηγό σε «πιο κατάλληλο σημείο», σύμφωνα με την αστυνομία. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η CIA αποκαλύπτει αρχείο της KGB: Εξωγήινοι μετέτρεψαν σε πέτρα σοβιετικούς στρατιώτες

Διεθνή / Όταν οι εξωγήινοι μετέτρεψαν σε πέτρα σοβιετικούς στρατιώτες - Το αποχαρακτηρισμένο αρχείο της CIA που έγινε viral

Μια έκθεση της CIA αποκαλύπτει την ιστορία σοβιετικών στρατιωτών που φέρεται να μετατράπηκαν σε πέτρα μετά από συνάντηση με εξωγήινο αντικείμενο, προκαλώντας έντονες αντιπαραθέσεις και σκεπτικισμό
LIFO NEWSROOM
«Ο Έντι Ράμα λέει ψέματα στην Ελλάδα»

LiFO politics / «Ο Έντι Ράμα λέει ψέματα στην Ελλάδα»

Ο διπλωμάτης Αλέξανδρος Μαλλιάς, πρώην πρέσβης της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον, τα Τίρανα και τα Σκόπια, μιλάει για τις αλλαγές που φέρνει η πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ στις ΗΠΑ, καθώς και για τις δύσκολες σχέσεις της Ελλάδας με την Αλβανία, ειδικά κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργίας του Έντι Ράμα.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Οι θάνατοι αμάχων στο Σούμι μπορεί να αναγκάσουν την Ουάσινγκτον να αλλάξει στάση απέναντι στον Πούτιν

Διεθνή / Πόλεμος στην Ουκρανία: Η σφαγή στο Σούμι και πώς οι ΗΠΑ μπορεί να αλλάξουν στάση απέναντι στον Πούτιν

Η ασυμφωνία μεταξύ των δολοφονημένων στο Σούμι και της φωτογραφικής χειραψίας Γουίτκοφ-Πούτιν είναι κάτι παραπάνω από προφανής στους περισσότερους παρατηρητές
LIFO NEWSROOM
«Σκότωσε τους γονείς του για να σκοτώσει τον Τραμπ»: Το σχέδιο ενός 17χρονου για να «ρίξει» την Αμερικανική κυβέρνηση

Διεθνή / «Σκότωσε τους γονείς του για να δολοφονήσει τον Τραμπ»: 17χρονος ήθελε να «ρίξει» την κυβέρνηση των ΗΠΑ

Το FBI δήλωσε ότι ο έφηβος ήταν σε επαφή με άτομα που μιλούσαν ρωσικά και είχε ως στόχο «να προκαλέσει κυβερνητική κατάρρευση εξοντώνοντας τον πρόεδρο»
LIFO NEWSROOM