Ιταλία: Λεωφορείο με μαθητές προσέκρουσε σε πυλώνα- 16 νεκροί, δεκάδες τραυματίες

Ιταλία: Λεωφορείο με μαθητές προσέκρουσε σε πυλώνα- 16 νεκροί, δεκάδες τραυματίες Facebook Twitter
0

Δεκαέξι άνθρωποι σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη ένα λεωφορείο που μετέφερε Ούγγρους μαθητές και το οποίο σημειώθηκε χθες Παρασκευή βράδυ σε αυτοκινητόδρομο της βόρειας Ιταλίας, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό της πυροσβεστικής. Ο νέος αυτός απολογισμός αναμένεται να είναι οριστικός, επεσήμανε η ίδια πηγή.


Τριάντα έξι άνθρωποι που τραυματίστηκαν κατάφεραν να βγουν από το λεωφορείο και έχουν διακομιστεί σε τοπικά νοσοκομεία. Η πλειονότητα των επιβατών του λεωφορείου ήταν Ούγγροι έφηβοι, ηλικίας 16 με 18 ετών, οι οποίοι επέστρεφαν στη χώρα τους από μια σχολική εκδρομή στη Γαλλία.


Το λεωφορείο προσέκρουσε σε έναν πυλώνα σε μια έξοδο του αυτοκινητόδρομου της Βερόνας και στη συνέχεια τυλίχθηκε στις φλόγες.


Ο Γάλλος οδηγός του οχήματος ενδέχεται να είναι μεταξύ των θυμάτων μαζί με την οικογένειά του, μετέδωσε από την πλευρά του το ιταλικό πρακτορείο Agi. Η πληροφορία αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί από τους πυροσβέστες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Corriere della Sera, στο λεωφορείο υπήρχαν περίπου 50 επιβάτες, εκ των οποίων οι 15 απουσίαζαν από την καταμέτρηση μετά το δυστύχημα. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελβετία: Βρετανίδα κατηγορείται για την υποβοηθούμενη αυτοκτονία του συζύγου της

Διεθνή / Βρετανίδα κατηγορείται για την υποβοηθούμενη αυτοκτονία του συζύγου της στην Ελβετία

«Δεν μετανιώνω στιγμή, αν ο νόμος είχε αλλάξει όλοι θα μπορούσαν να τον αποχαιρετήσουν» ξεκαθαρίζει, εξηγώντας πως η απόφαση του συζύγου της ήταν αποτέλεσμα σκέψεων πολλών χρόνων
LIFO NEWSROOM
Σκύλος σώζει δίχρονο αγόρι που χάθηκε για 16 ώρες στην άγρια φύση – Περπάτησε 11 χλμ μόνος του

Διεθνή / Σκύλος σώζει δίχρονο αγόρι που χάθηκε για 16 ώρες στην άγρια φύση – Περπάτησε 11 χλμ μόνος του

Ο σκύλος, που κανονικά περιπολεί τη φάρμα για να αποτρέπει επιθέσεις από κογιότ, φέρεται να συνόδευσε το παιδί για τουλάχιστον ένα μίλι μέσα από δύσβατο ορεινό έδαφος
LIFO NEWSROOM
Ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ ψάχνει τις «περιβαλλοντικές τοξίνες» που προκαλούν αυτισμό

Διεθνή / Ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ ψάχνει τις «περιβαλλοντικές τοξίνες» που προκαλούν αυτισμό

Η τελευταία έκθεση του CDC, που δημοσιεύθηκε την Τρίτη, αναφέρει ότι η αναλογία παιδιών με αυτισμό στις ΗΠΑ έχει φτάσει στο 1 στα 31, ενώ το 2020 ήταν 1 στα 36 και το 2000 μόλις 1 στα 150
LIFO NEWSROOM
Γιατρός έλαβε email από τις Αρχές Μετανάστευσης με εντολή απέλασης – Είναι γεννημένη στις ΗΠΑ

Διεθνή / Γιατρός έλαβε email από τις Αρχές Μετανάστευσης με εντολή απέλασης – Είναι γεννημένη στις ΗΠΑ

Το email, όπως ανέφερε η ίδια στο NBC Connecticut, προήλθε από το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS) και περιλάμβανε την απειλητική διατύπωση: «Ήρθε η ώρα να φύγετε από τις Ηνωμένες Πολιτείες»
LIFO NEWSROOM